Ahojte. Pred polrokom mi to robievalo sem tam, vtedy som mala aj holter na 24 hodín, ale robilo mi to tak raz 2x 3x za mesiac, mala som obrovske stresy takze to bolo veľkým dovodom.
Teraz stresy nejak nepociťujem skor som viac menej vyčerpaná z roboty a uz par dni sa mi to deje ale viac krat denne, neviem ci sa to opätovne deje strachom ale je ilmi to nepríjemné, teraz napr druhý deň ma boli hlava, v robote som stale v pohybe 8 hodín, je pravda že poslednú dobu mam problem sa vobec napit ci normálne najest, ale neviem ci to moze byt tym, alebo co to ovplyvnuje, no je mi to nepríjemné. Preco sa to deje ?
Ja som to mala z chrbtice, po par hodinach jogy mi to preslo.
Poznas Valsalvov manéver?
Kardiológ! To je jediná tvoja istota a jediná odpoveď na tvoju otázku 🙂 sama mám arytmiu :(
Extrasystoly. Ja som si to tiež nadobudla stresom. Teraz ich niekedy cítim viac inokedy menej. Väčšinou keď som unavená, mam stres, dám si nejaký alkohol, som nevyspata. Myslím, že odhaliť presnú príčinu vzniku je možné. Treba ísť na kardiologiu, ak ti je to nepríjemné ze s tým nevieš fungovať predpisu ti lieky.