Dobrý večer mám 20 rokov a mám preskakovanie srdca a mám také občas stresové obdobie aj psichyckr niekdy sa mi veľmi ťažko dýcha :/ a preskakuje srdca pred chvíľou mi z ničoho nič ako keby 5 sekúnd srdce v kľudne bilo rýchlo aj preskakovanie a niekedy sa mi veľmi ťažko dýcha to preskakovanie mávam možno 2 krát do dňa to týždňa no viete mi prosím poradiť? Čo to môže byť ďakujem pekne
@iveta1616 no ak si niekto myslí, že má problém so srdcom, tak to sa na nete nerieši, či áno?
@danielahamar nikto nežiadali o tvoj komentár keď sa človek má niečo slušne pýta ďakujem čau
@miro1616 ešte, že mám doma tak starého syna, ako si ty a viem čoho ste schopní. Alkohol, cigarety, žuvací tabak, energetáky ešte môžu byť príčina, teda, ak podľa doktora si úplne zdravý a teda ten stres samozrejme, ale diag. tetania sa "nerobí" na vrátnici, takže by bolo dobré ísť k mudr.
a nevytváraj prosím Ťa duplicitné diskusie😉 jedna stačí, kde ti radia doktorov a ďakuješ im
@miro1616 odbehni k obvodnemu dr nech ti už urobí nejaké vyšetrenia co uzna za vhodne aby vylúčil nejaké ťažkosti a keď to bude tetania tak s tou sa treba naučiť žiť. Ako pise danielahamar ak náhodou nejake energetaky pripadne cigarety alebo obcasne alkohol to ihneď vysad kym sa nedas dokopy
všeobecný? internista? holter? hovorí čo?