Prerušenie menštruácie

vera_08
21. feb 2016

Ahojte, stalo sa Vám, že ste mali menštruáciu 2 dni tak Vám deň vynechala a tak pokračovala ? 😒 😒

misel0806
21. feb 2016

@vera_08 mne osobne nie. A ake si mala krvacanie😁

vera_08
autor
21. feb 2016

prve dva dni normálne včera trochu hnedého výtoku a dnes okolo obed a zas meštruacia

misel0806
21. feb 2016

@vera_08 no neviem tehotna nemozes by?? Skusila by som si spravit test😀

vera_08
autor
21. feb 2016

nemala by som byt 🙂 žiadne príznaky nemám a bola som v utorok u mojej obvodnej doktorky brala mi krv a keby som bol atak to zisti či ?

misel0806
21. feb 2016

@vera_08 ano s krvi ti to doktor zisti hned. Moze to byt hormonalna vec napr stres vycerpanost choroba to vsetko na to vpliva. Ale ak mas pochyby skoc na gyndu😀

cristi
21. feb 2016

ja som tak mavala ms, dva dni potom den nic na 4den znova,ale to bolo este v uplnom zaciatku v 13rokoch, ale aj teraz sa mi to obcas prihodi, 1-2krat do roka...

vera_08
autor
21. feb 2016

aj keď práve nezisťovala že som tehotná jej to ukáže ? Počula som, že prerušenie môže nastať aj keď ziem citrón, že vitamín C to ovplyvňuje (zjedla som polku citrónu v piatok a sobotu som nemala)

babydesire
22. feb 2016

@vera_08 mne sa to stalo pred rokom...25.12.14 som vysadila hak (podotykam ze nie prvy raz v zivote napriek tomu s mi nasledovne stalo prvy krat),,chceli sme babo (to bolo prvy raz co som vedome sexovala naostro)...ale k veci...nemam vse presne poznacene,ale na konci roka som dostala ms,len 3dni (umna nezvycajne,pripisovala som to moznemu tehu,no tehu to nebolo) asi dva dni ani tuk cisto a potom asi tri dni spinenie ktore preslo do krvacania na ake som zvyknuta,trvalo asi sedem dni (na tak dlhy niesom zasa zvyknuta) potom asi pat dni cisto a zasa menzes (asi 7dni) a tyzden cisto a znova (adi 6dni) ..potom asi dva tyzdne cisyo a znovu ms...celkovo za jeden a pol mesiaca som krvacala asi 4-5krat,,doktorka na nic nneprisla..po poslednom krvacani som si povedala dost a zaviedla iste snazilkovske opatrenia a! ostala som tehu ...
Neviem ti poradit co to moze byt,,cysta, potrat,alebo aj nezistene ako umna

erickatt
22. feb 2016

Ja som to mala bezne. 3 dni, den pauza a potom 2 dni.

vera_08
autor
22. feb 2016

ako som pisala mala som dva dni ms dalsi den trochu hnedeho vytoku, dalsi den krv a hnedy vytok adneska nic