Ahojte prerezava sa mi osmička a dosť ma to boli, je to opuchnuté. Bola som u zubára vyplachol mi to a dal mi tam tusim drenu. Zabudla som sa ho opýtať ci si to môžem aj niecim vyplachovat. Nemate skúsenosť? Co Vam odporučil zubar ?
Ďakujem
@zuzikak ďakujem. V pondelok mam ísť k nemu opäť myslíš ze ho bude vyberať? Ten zub myslím. Trvalé zuby som ešte nemala trhané tak sa dost bojim ze práve tento bude prvý 😬
Mne trošku pomohlo strieknuť Tantum Verde forte, vydenzifikuje to a trošku umrtví. Inak pomôže len silná tabletka proti bolesti. Mne ich nevytiahli, mala som problém s dvoma.
Mňa osmičky boleli tak, že som plakávala po nociach a išla sa zblázniť. Dávala som si jedine lieky od bolesti a vyplachovala som si pusu repíkom. Potom som to dala von ale ešte dva zostávajú 🤷🏻♀️😃
@ella_price mne tlačí na poslednú stoličku čiže ma boli aj tá 😑 akože 2 dni bolesti a uz ma to fakt prestalo baviť 😭😭 Nikdy to nemala nejaké veľké problémy so zubami takže toto je peklo pre mňa 😪
@tatianka97 len neviem ci môžem ked tam mam tu drenu ale asi nie
Musí to byť hrozné 😕 Ja som rada, že to mám za sebou ale ja som to mala aj preto také bolesti, lebo mám malú sánku a zuby mi tlačili asi na celý chrup pomaly 🙈
Ja myslím, že to neublíži. Mne tiež tak tlačil na vedľajší zub, nemal miesto, dr. mi to prerezal a pomohlo hneď. Je to hrozná bolesť, aj pôrod bol lepší 😃
Mna tiež boleli osmičky ale ja som to mala že mesiac rástol potom bol kľud a zas do okolia pokial nevyrastol
Ale nedávala som si nič pozrela alpou a bolo
A von išli keď sa robili vacky skôr nie nebol dovod
@tatianka97 ano uz som hovorila že porod bol menej bolestivý 🤣 to bolo niekoľko hodín no toto vidím ešte na niekoľko dní 😑
Ahoj, snad ti toto ako mne pomoze. Mam bohate skusenosti s neplechami od zubov mudrosti. Kup si Corsodyl v lekarni. Je to roztok a on ti to akoby aj trocha znecitlivie, zaroven vydezinfikuje. Mne to vzdy najlepsie pomohlo ulavit od bolesti a trpnutia. Pomohlo mi to aj ked mi vyrastol zub mudrosti a ostal mi tam taky kusok dasna navyse a doktor mi ho ,,odpalil,,. Najlepsie je ani nie celu dutinu vyplachovat casto (ani sa to nema) ked tak si daj na palicku do usi a potri si to ked potrebujes. Po kazdom jedle sa bolest zhorsuje, bohuzial viem 🙈 Hlavne sa ti tam dostavaju bakterie aj tie sposobuju bolest. Potri a pride trocha ulava. Skusala som vselico aj od Tamtum verde ale to je nic... Corsodyl. Zelam nech sa ti ulavi ❤ neboj bolest prejde a potom bude dobre. Esteze mame len 4 zuby mudrosti 😂🙈
Tiež som doma trpela, mala som to zapálené, a potom keď už som bola u zubára neodbytná tak mi odrezal časť ďasna a už to bolo okej.
ak ti dam dal drenu, nevyplachuj nicim. Len si daj liek proti bolesti. Nejaky nuforen alebo nalgesin.