Prerezávanie osmičky

Včera o 11:46

Co by to neboli sviatky bez bolesti 😀prosim poraďte co si mám na to dať, nemôžem na tu stranu jesť ( zadny dolný )
, vnútorne lico mám tam taký jak pásik jakeby som doň kusala a pri osmičke mám samovoľne ďasno alebo nejakú blanku, poraďte prosim

petronellla87
Včera o 11:51

Mne pomohla až zubárka 😀 ale teda ja som.si od bolesti dávala len paralen lebo som kojila, možno ti poradia niečo silnejšie 😀 mňa potom bolelo aj ucho, hrdlo oko,pomaly celá hlava zo zuba

autor
Včera o 12:16

@petronellla87 a hneď vám ho aj vytrhla?

petronellla87
Včera o 12:41

Áno hneď. Ale to bol horná a išla ľahko vytrhnúť.

alison11
Včera o 13:04

Ahojte žienky,ja tiež má boľavé ďasno,či zub(kosť) neviem presne jazykom aj sa dotknem dierky kde je len mm zuba aj to jednej strany von tak to rozbolí dosť dala som si panadol novum je to už len slabšia bolesť ale na tej strane radšej nejem. A mne to takto pár dní rozbolí raz za 2-3mesiace kde na jednej strane kde na druhej už od strednej školy asi zruba 20rokov... bojím sa že by som mala ísť na operačku dávať vyoperovať všetky 4 osmičky...nemáte skúsenosť ako sa také niečo vybavuje a koľko by to stálo či hradí poisťovňa Dôvera? a kde sa taká operácia vykonáva?

lenkakravcova
Včera o 13:13

A prečo hneď vytrhnúť?
Mne vyšli osmičky horné asi po týždni, ale normálne sa tam vošli a slúžia ako funkčné zuby.

betulinka1
Včera o 13:20

Flektor si daj. Dva tri dni alebo pohotovost zubná. Tie funguju.

autor
Včera o 13:39

@betulinka1 myslite že je to až tak vážne? Nechcem hneď vytrhávat osmičku

betulinka1
Včera o 18:27

Nemyslim si. Len flektor je na predpis. Niekedy staci par dni vydrzat kym vyde von.