Ahojte, prerezava sa mi osmička, boli ma to mam navrete ďasno zapalene co je normalne. Bolest dokazem pretrpieť. Neni to ziadna katastrofa. Otazka je ci nahodou niekto v tomto pripade neviete ci mam este cakat ze sa zub sam prereze alebo mam utekať na pohotovost? Uz je to takto 3ti krat rastie na etapy asi kazdy mesiac trosku vtedy to 3-4 dni boli mam navrete ďasno a na jednej strane ma boli hrdlo. Cize neviem ci cakat este alebo utekať na pohotovost? Nemate niekto skusenost ?dakujem
@ivv8 pri čistení zubov si tu osmičku jemne čisti sódou bikarbónou. Zabíja baktérie a tým
tlmí zápal. Rob to pri každom čistení, až kým sa neprereze von. Keď ustúpi zápal, nebude ťa to prerezavanie už bolieť.
Toto sa mi stalo, hrozná bolesť viem o čom hovoríš. Preliate ďasno cez celý zub, som nevedela ani rozprávať nie to ešte jesť. Tak pekne na pohotovosť dať ho vytiahnuť.
@ivv8 mne sa tiež takto bolestivo na viackrát prerezavaju osmičky. 3 už vyšli a zvládla som to bez zubára, takže ak máš len tieto problemy, ja by som skúsila bez pohotovosti.