Prerezáva sa mi osmička

jata2203
2. feb 2023

Ahojte baby, zacala sa mi prerezávat osmicka, a mala cast je uz von, no neskutocne to boli.. Prosim mate nrjake typy ktore vam pomohli? 😓ďakujem

nataly420
2. feb 2023

A vies určite že ti má kde rásť ? Treba možno rengen pretože u mna nemá miesto čiže pomoze len operácia

tanyan
2. feb 2023

Určite je dobré cez rtg overiť či má dosť miesta. Rast je často bolestivý proces, ale niekedy sa dá pomôcť. Mne napríklad rástla horná osmička kolmo do sedmičky. ☹ Na moju žiadosť mi zubárka vytiahla tú sedmičku (ktorá už bola tlakom deformovaná) a osmička si pekne a hlavne potom už bezbolestne sadla na jej miesto.
Ak potrebuješ aktuálnu úľavu od bolesti, tak vyskúšaj napríklad Kamistad sensitiv gél - voľnopredajný s obsahom lidokaínu na lokálne znecitlivenie.

monillia
2. feb 2023

Mne sa takto bolestivo prerezavala osmicka skoro rok , bola som opakovane u zubára ktorý mi obstikaval dasno chodila som na výmenu knotov,bolo to nepríjemné ale menej bolestive ako keď som to nechala tak.Chcrla som ju dať vytrhnúť slúžila mi.krasnych 20 r.V každom prípade smer zubár, on bude vedieť najlepšie povedať. Sama si veľmi nepomozes