Dobrý deň, v prepustacej správe mám napísané že sa mám hlásiť u doktorky do troch dní. Ale ešte sa moc dobre necítim po operácii a podobne. Je to len informačne že zaniesť z nemocnice papiere alebo má to niečo spoločné s poisťovňou ? Ďakujem za odpoveď 🌹
@simca115 pošli manžela, či známeho z rodiny a basta
Do troch dní lebo lieky na domov dávame len na 3 dni. A takisto mal by skontrolovať tvoj stav, zbytočne sa obavas zvlášť keď si po OP.
@simca115 mala by si sa hlásiť čo najskôr...z nemocnice ti dali aj lieky na viac dní? nepridali ti liečbu? ak lieky máš, volaj zajtra svojej lekárke ale po 13-hodine a dohodni sa s ňou....Doobeda nevolaj, bude mať veľa pacientov a nebude mať na teba čas....dá sa to dohodnúť aj telefonicky ale naozaj volaj poobede ked nebude mať pacientov a preberie s tebou prepúšťaciu správu
mozes zavolat a dohodnúť sa s lekarom, asi ta nemusi vidieť osobne, ide skor o to aby ta evidoval. mna videl az cca 2-3 tyzdne po operacii chrbtice, vždy zasiel mangel na termin alebo som volala
Po hospitalizacii prechadza marodka na vseobecneho lekara, takze musi vediet, ze ma pacienta po hospitalizacii na PN. Okrem toho by mal skontrolovat jeho stav po prepusteni z nemocnice, naplanovat dalsie kontorly a postup. Takze ano, mala by si tam ist aj ked sa citis blbo.