Ahojte dnes som bola na cievnom vyšetrení.. Dostala som na predpis Detralex tablety veľké balalenie.. Poistená som v Dôvere kde mam 200€ na doplatky za lieky.. Zaujímalo by ma ci mi poisťovňa preplatí tento liek keďže ho kupujem ja ale mam ho na recepte.
Ak potrebujete na hemoroidy, dobrý je Mobivenal a je lacnejší. Aj na žily na nohách vraj existuje lacnejšie riešenie. Na žily je ešte aj Cilkanol, ja som ho brala na oči a pomohol mi ja na opuchnuté nohy.
Ahoj,som síce vo všzp,predtým v dôvere, nikto ti nič z Detralexu nepreplatí,najvýhodnejšie je kúpiť si balenie 180 tabliet,stojí do 36€. Čo ti poisťovňa prepláca je 2×ročne kompresné pančuchy,ktoré predpíše cievna dr. Keď nie je veľké teplo,pomáhajú lepšie ako lieky. Tj.máj až október Detralex, zvyšok roka pančuchy/podkolienky. Obuť ráno skôr než vstaneš z postele, na začiatku trochu otrava, ale dá sa na to zvyknúť.
Dobrý deň,mam 56ks Detralex zo 60ks...ak by niekto chcel .
@liankaemily cena
Dobry den ak by niekto chcel mam aj ja detralex ciato nove balenie. Zaruka do 02/22 60ks v krabicke ..
M
@sabina_00 56 ks 10€
@kikulienkadd @sabina_00 @liankaemily @kobelka baby ak potrebujete,mam skoro cele balenie 120 tabl a expiracia je 11/2020... Darujem.
@jarulik123 ďakujem, si veľmi milá, ale mám dobrú zásobu a teraz v zime neberiem Detralex, ale nosím kompresne pančuchy.
Ak by nahodou niekto zhanal, mam nove balenie detralex 120 ks , posuniem za 24€ , exp.1/2024, ( babka kupila 2 balenia ale po prvom jej zistili kontraindikacie s inymi liekmi, nakolko je vo vyssom veku, odporucili jej dalsie balenie neuzivat)
zistis to napr v elektronickej pobocke