Prepichovanie dutín

crochetano
16. jan 2023

dobry večer mám jednu otázku dnes mi prepichovali dutiny a vo štvrtok mám ísť na kontrolu. prepichuju aj vtedy tie dutiny?

nelca0510
16. jan 2023

@crochetano veď dr.pozrie a uvidí,či sa to hojí,alebo treba ešte niečo ine

sollita9
17. jan 2023

@crochetano A co vam bolo rep je ak sa smiem spýtať? 🙂 tiež som mala od detstva vazne problemy s dutinami a teraz som si to uz konecne vyriesila a som zdrava.

crochetano
autor
17. jan 2023

@sollita9 mala som obyčajnú nádchu, no v noci som nemohla spat pretože ma bolela strašne hlava, lícne kosti, oci a uši, tak som išla ráno k doktorke, tá ma poslala na ORL, robili mi röntgen a že mam cele dutiny zapchaté a musia to prepichnuť, tak mi to hneď aj prepichla.

sollita9
17. jan 2023

@crochetano OK, mrzi ma to :( muselo to byť dosť neprijemne ... ak chcete pomozem Vam dat si dokopy svoje zdravie a imunitny system, aby ste uz nemala viacej chodit k Dr a prepichovať dutiny. Ja som cele detstvo a aj teraz po porodoch znova caste zapaly dutin a brala som aj atb. Lieky, strava, napoje, kozmetika obsahuju tazke kovy, chemiu.. a preto som sa komplexne vnutorne ocitstila a upravila zivotospravu. A musim povedať, že už nemavam nie to zapaly dutin, ale ani obycajne nadchy, Cistila som sa pomocou bylin ktore sa jedia celé a majú schopnosť vyčistiť naše orgány na bunečnej úrovni 🙂 naozaj je to sila a zvlašť som sa zamerala aj na ocistu dýchacieho ustrojenstva. Okrem toho mi zmizli aj dalsie zdr.roblemy kt ma trapili, ako bolesti hlavy, zapaly klbov, kandida, pliesne,.Vsetko je 100% prírodné 🙂 nech sa píči .

sollita9
30. jan 2023

@crochetano V poriadku, ja som ako este male dieta trpela presne tymto,,,rodicia nevedeli preco to mam...preco som bola tak casto chora :( no ani raz mi ich neprepichovali, no zato ATB sprejov kvapiek som brala na kvanta bohuzial. Ked som mala deti a bola tehotna, znova som mala casto zapay prinosovych dutin a aj brala atb samozrejme, No odokedy som si prirodzene pomocou specialnych bylin ocistila telo, a zmenila svoju zivotospravu vdaka know how ktore som ziskala a cenne vedomosti, uz teraz nemam ziadne zapaly, ziadne nadchy, enbyvam vobec chora. A to som mavala nadchy dlhe aj tyzden, dva. Neuzivam ziadne lieky uz 4 roky, a nechodim k lekarom 🙂 Pricina castych zapalov v tele je vnutorne znecistenie organov a kyslejse vnutorne prostredie. No vsetko sa da odstranit a vyriesit, ak clovek naozaj chce. Pisem to tu preto, ze chcem pomoct aj Vam mile zienky, aby ste boli znova zdrave, stastne, vysmiate, vesele a nemuseli travit hodiny v cakarni u lekara :/ Toto ja velmi dobre poznam :( och. Kludne kto by chcel poradit, velmi rada vam dam vsetky vedomosti a navod, ako ziskat svoje zdravie spet.