Baby niektorá z vás máte prerazku (stenu)(septum) v maternici? vedeli ste vynosit dieta? alebo ze prve sa vam ptoratilo cca 5-7mes. a to druhe uz ste vedeli vysnosit aj porodit? chcem vediet nakolko kvoli tomu som potratila minuly rok nechcem aby sa to stalo z nova :(
kamarátka to mala, porodila predčasne v 32 tt, našťastie všetko úplne ok
mne pri tretom cisárskom tiež povedali že tam mám prepážku a preto že nerodím normáne lebo dieťanemôže naliehať skrze prepážku na pôrodné cesty preto sa neotváram ani nič ale tehu v poho a všetko okolo toho tiež
@nikus20 zalezi od toho, ako velka je ta prepazka. kolegyna ju ma tiez a ani o nej nevedela a bez problemov vynosila a porodila syna. kamoska zas kvoli tomu potratila 3 krat, zakazdym v skorom stadiu,lebo sa jej babo zakazdym uchytilo na tej prepazke (mala ju dost velku) a tym padom nemalo spravnu vyzivu. podstupila laparku a dnes ma zdraveho chlapceka 🙂 🙂 🙂
Ahoj, ano aj ja mam priepazku a vynosila som zdraveho krasneho synceka az do terminu (teda 10 dni skor som porodila co je uuuuplne v norme). Nezaoberaj / nemysli na to a bude vsetko ok.
Ahoj, ja mám uterus bicorporeus, čiže mám maternicu rozdelenú na 2 priestory s tým, že mi ústia do spoločného hrdla. Tehotenstvo som mala bez problémov, akurát v 13,týždni som mala slabšie krvácanie, našťastie bez následkov. Malý sa však narodil predčasne v 36.týždni, kvôli predčasnému odlúčeniu placenty. ☹