Mali ste nejaku reakciu po preockovani proti tetanu ? Mam ist po 30ke , a rozmyslam ci si to dat ci nie...mam trochu strach.
Týždeň ma bolela ruka, inak nič
vobec nic
Bolela ma ruka a zaujimave je, ze mi asi na 2 tyzdne ocervenela ta kruhova jazva po ockovani na lavom ramene. To sa mi nikdy predtym nestalo. Ale mozno je to normalne, neviem 😄
@letfenixa dobre povedane :D
ja preočkovaná v 2020 bez akejkoľvek reakcie (podotýkam, že mám oslabenú imunitu a dosť zdravotných problémov) a dcéra očkovaná pred mesiacom (12-ročná) - tú v mieste vpichu asi 3 dni bolela ruka, inak bez akýchkoľvek iných prejavov.
Bola som asi mesiac dozadu a nič akurát trocha bolelo pár dní miesto vpichu inak žiadna reakcia ani teplota
V mieste vpichu som mala cca týždeň hrčku.
Ahojky, bez reakcie, min tyzden. Inak v nemockach po urazoch pichaju hned. Neboj, nic ti nebude.
Muž bol dnes a v pohode.
Už aj zabudol
Bolo to v pohode iba ruka ma týždeň bolela
Ja ano, mam to aj v karte napisane, ze zla reakcia. A to mi lekarka tvrdila ze teraz su uz ine vakciny ako pred 15 rokmi. Ja reakcia rovnaka, tak skonstatovala ze nieco mi tam.nevyhovuje a ze to radsej da do karty.
Ja som bola pred dvoma týždňami.
Trochu ma bolela ruka a urobila sa mi mala hrčka v mieste vpichu.
Baby a to ste mala každá do ruky ? Mne to dala do zadku ...
@jabadabadu aha okej som sa zľakla ze ci sa nesekla 😅😅😅
Par dni ma bolela ruka, urcite chod, ak to nechces riesit pei kazdom horsom skrabanci
nic mi nebolo, ani ten vpich
Bola som v lete, tyzden ma bolela ruka
Ja som bola teraz v lete preočkovaná , tou 3 kombináciou. Bolesť ruky asi týždeň, plus bolesť svalov a uzlín, tiež pár dní.
Trochu ma bolela ruka, asi týždeň, inak pohoda 😉
Osobne sa viac bojím tetanu, ako reakcie po očkovaní.