Zdravím ,bola som ockovana ani nie pred mesiacom jrdnkdavkovou vakcinou ,dnes mi dosla sms ze neprebehlo prihlasenie na preockocanie 🤷♀️ ? Odkedy sa jednodavkova vakcina ockuje 2x?
@sima338 po mesiaci od odkovania mam ist zase?
a to kedy má byť to preočkovanie druhou dávkou po akej dobe od johnsona? to tá jednorázovka je už neplatná či ako asi mi niečo ušlo
nemusíš, môzeš...ja napríklad ísť nechem, už mi stačilo, ale ak nám túto jednodávkovú nebudú uznávať ako plné očkovanie, asi nebudeme mať inú možnosť
@liusa82 tiež tomu nechápem, este ani mesiac mi neprešiel ..teraz mi začal platit covid pas a uz mam ist zase 🤦♀️ chore
@sima338 no po tých vedľajších ucinkoch co som mala, mam strach ist opäť
Ani ja netuším, strašné už
to potom načo takú vakcinu aj vymýšlali.Zbytočnosť to sa dalo čakať.Ale šak to je jedno oni budú vymýšlať pri každej vakcine aj 10 preočkovaní
Tie sms posielali automaticky všetkým. Takto skoro ísť na ďalšiu dávku je blnosť. Na stránke CDC (americký ekvivalent ministerstva zdravotníctva) je písané, že preočkovanie sa odporúča až po 6 mesiacoch. Toto je trochu mimo témy, ale celkovo ma štve ako málo informácií je na slovenských stránkach. Keď som sa rozhodovala, čím sa dám zaočkovať, informácie 0 bodov. Na to aby človek zistil nejaké informácie musí byť buď vedec, alebo vedieť dobre po anglicky. Hlavne, že tlačia na očkovanie, ale ani nedokážu poriadne informovať ľudí. Nečudo, že sa dezinformácie šíria ako požiar a aj racionálni ľudia sú skeptickí, lebo nemajú dostatok informácií.
Preocko J&J najskor 3 mes po 1.davke ale radsej 6 mes. A napr.u nas v dedine ockuju Pfizerom a veru vyslovene bolo vyhlasene ze preockuju len tych kt.boli ocko s Astrou, Pfizerom a Sputnikom.Johnson tam nie je. Tak ak si bola ockovana J&J daj si aj druhu davku tu istu ale tak o 5-6 mes .
@cosmic_origin toto presne, prv nez som pisala sem som hladala info na stranke ministerstva zdravotníctva a tam nic k tomu 🤦♀️
@angi07 J&J si uz nikdy nedam, 2dni som lezala a myslela ze umriem
To mi je luto aj ja som ocko s J&J a mala som 2 dni iba miernu unavu 😏
A takto Vás budú opichávať do nemoty. Som zvedavá, čo to urobí s imunitou.
teraz boli zmeny, po jednodavkovej Johnson sa moze ist na booster uz po 2mesiacoch(davaju Pfizer), a po dvojdavkovej sa moze ist na booster uz po 3mesiacoch(predtym sa odporucalo minimalne 6mesiacov) ...tymto tempom to bude buduci rok minimalne na par dalsich davok ...
@maialeo a nikomu ani nevadí že sa pichaju vakcinami po expiracii...grc
@jazernica Tieto tvoje klamlivé myšlienky sú tiež po expirácii
@teosebastian jasné🤣 to je už verejné tajomstvo, ty budeš isto lekár.🤣
Nerozumiem, prečo sa tu blokuje diskusia... ak je proti niečomu, čo nepropraguje MK... veľmi zaujímavé poznanie.
Nebudú ťa očkovať touto, ale inou napr. Astrou. Aj ja mám túto a už mi prišlo upozornenie.