Preliačina na čele

bejkovnicka
1. aug 2021

Dobrý deň, baby máte niekto skúsenosť s takýmto niečim? Na cele som si všimla dve malé preliačiny. Normálne akoby diery malé. Predtým som to tam nepozorovala. Vidno to už aj hneď na pohľad. Sú to tie dve tmavé miesta hore na cele bližšie k vlakovej časti. Neudrela som sa ani nič podobne

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kekero
9. feb 2022

@bejkovnicka ahoj spravilo sa mi na cele nieco podobne zo dna na den, riasila si to, zistili doktori co to znamena, dakujem

marashy
8. júl 2023

@bejkovnicka ahoj, zistil sa dôvod, ja mám to isté ale mne sa to začína v ofine.

lidka619
12. dec 2023

@marashy a aký dôvod sa zistil? Dáš mi vedieť keď tak aj do súkromnej správy? Ďakujem za odpoveď 🙂

elac
20. dec 2024

Ahojte tiež sa mi to urobilo na čele na dvoch miestach a na dotyk je to citlivé až bolestivé. Viete mi napísať čo to je ak máte podobné skúsenosti?

liusa82
20. dec 2024

nemôže to byť odtlačok od vankúša ako spíš? a urobila sa ti potom akoby jazvička pigmentovaná taká z toho.Mne toto spravil vankúš.Aspoň sa to na to moje na foto podobá.Tiež na čele.Potom som bola na laser,riešila to ako jazvu a odstránili mi to tam na niekolko sedení

elac
25. dec 2024

@liusa82 Mňa to aj boli na dotyk. Mám tam ako priehlbiny a fľak do hneda.