AHojte. Poprosím žienky, ktoré majú aknóznu pleť s pórmi a používajú Mary Kay. Prekryje vám make up póry? Máte potom rovnú peknú pleť? Ak áno, poprosím link na konkrétny make upDakujem
@xxxxxnnnnn ano prekryje, ja mam iba pozitivne skusenosti 🙂 Pouzivam makeup na mastnu plet a podla mna ma vysoky kryci efekt. Prekryje aj nedostatky, flaky po akne aj akne. Krasne zjednoti plet, pouzivam ho uz asi 4 rok a mam pocit, ze plet je aj cistejsia. Ide o tento makeup http://www.marykay.sk/sk-SK/Dekorativna-kozmeti...
@xxxxxnnnnn základ dobreho ličenia je cista pleť, takže najprv cistenie, potom tonikum na dočistenie a uzavretie porov, potom krem a potom make up. odporučam komplet z rady Mary Kay, sestra ma velmi problematicku plet a jej to velmi pomohlo, po mesiaci a pol jej ostal jemny vysev na brade a nose. predtym mala komplet celu tvar taku. make up Mary kay,je ešte užasny v tom že obsahuje aj vitaminy, a pekne prekryje všetky začervenania
no ja mam s makeupom mary kay len tie najlepsie skusenosti,a to som vyskusala uz vsetky mozne aj drahsie z lekarne... perfektne kryje ale mne ako velke plus je aj to ze ja mam velmi citlivu plet a po makeupe sa mi vyrazky este viac zapalili,ale po mary kay nie....aaa nezmastniem tak rychlo...pouzivam podkladovu bazu zmatnujucu...link ten isty ako dolce251 len kazdy si vybera svoj odtien...ved ked nevies vyskusaj a uvidis,nic za to nedas 🙂 vzorku alebo aj jednoduche licenie ti poskytne hocijaka kozmeticka poradkyna mary kay zdarma.. 🙂
osobne si myslím, že je kozmetika Mary Kay nadhodnotená. Bola som ňou líčená na dve svadby ale žiadny zázrak sa nekonal. S obyčajným make - upom napr. od Dermacolu... som bola oveľa viac spokojna 🙂