Prekryje make up Mary Kay make póry?

xxxxxnnnnn
6. nov 2014

AHojte. Poprosím žienky, ktoré majú aknóznu pleť s pórmi a používajú Mary Kay. Prekryje vám make up póry? Máte potom rovnú peknú pleť? Ak áno, poprosím link na konkrétny make upDakujem

blondkvetinka
6. nov 2014

osobne si myslím, že je kozmetika Mary Kay nadhodnotená. Bola som ňou líčená na dve svadby ale žiadny zázrak sa nekonal. S obyčajným make - upom napr. od Dermacolu... som bola oveľa viac spokojna 🙂

dolce251
6. nov 2014

@xxxxxnnnnn ano prekryje, ja mam iba pozitivne skusenosti 🙂 Pouzivam makeup na mastnu plet a podla mna ma vysoky kryci efekt. Prekryje aj nedostatky, flaky po akne aj akne. Krasne zjednoti plet, pouzivam ho uz asi 4 rok a mam pocit, ze plet je aj cistejsia. Ide o tento makeup http://www.marykay.sk/sk-SK/Dekorativna-kozmeti...

amonet
6. nov 2014

@xxxxxnnnnn základ dobreho ličenia je cista pleť, takže najprv cistenie, potom tonikum na dočistenie a uzavretie porov, potom krem a potom make up. odporučam komplet z rady Mary Kay, sestra ma velmi problematicku plet a jej to velmi pomohlo, po mesiaci a pol jej ostal jemny vysev na brade a nose. predtym mala komplet celu tvar taku. make up Mary kay,je ešte užasny v tom že obsahuje aj vitaminy, a pekne prekryje všetky začervenania

mirka_aa
6. nov 2014

no ja mam s makeupom mary kay len tie najlepsie skusenosti,a to som vyskusala uz vsetky mozne aj drahsie z lekarne... perfektne kryje ale mne ako velke plus je aj to ze ja mam velmi citlivu plet a po makeupe sa mi vyrazky este viac zapalili,ale po mary kay nie....aaa nezmastniem tak rychlo...pouzivam podkladovu bazu zmatnujucu...link ten isty ako dolce251 len kazdy si vybera svoj odtien...ved ked nevies vyskusaj a uvidis,nic za to nedas 🙂 vzorku alebo aj jednoduche licenie ti poskytne hocijaka kozmeticka poradkyna mary kay zdarma.. 🙂