Ahojte chcela som sa opýtať ja som prekonala Covid 19 no mám aj potvrdenie doktorom že ho mám prekonaní no mám ísť na krv ale žiadajú odomna antigenovi test o Tom že som negatívna presne si to vyžadujú a neviem či mi neukáže pozitívny test má niekto skúsenosti ?
@simsalabim doktor ku ktorému mám ísť oni si zo proste vyžadujú a teraz neviem či mi ukáže pozitívny alebo negatívny
Antigen ukazuje nákazlivost, nemal by ti vyjsť pozitívny. Kedy si ho prekonala? Mala si príznaky?
tak chod na antigen a uvidis. Alebo si ndavaj odobrat krv u svojho lekara ale si zaplat cca 30e priamo v medicinskom centre, kde od teba antigen negat. nevyzaduju lebo si objednana na protilatky. Vysledok ti pride domov. Potom uz len laboratorny vysledok (ak bude hodnota viac ako 11) zanesies lekarovi a ten ti da potvrdenie o prekonani. Vtedy by si nemala potrebovat antigen test.
@julka97646 to je co za debila doktora? To nemá právo od teba žiadať. Keď máš papier ze si prekonala už kovid tak to mu musí úplne stačiť
@zuzikak čiže keď mi odberom na protilatky v unilab vyjde ze som prekonala covid tak mi doktorka dá doklad o prekonani ?
@bublinka127 ano - ukazes jej vysledok z unilabu
@julka97646 kto od teba test ziada?