Dobrý deň, zažil niekto z vás situáciu, že ste už prekonali covid a o niekoľko týždňov neskôr zistili covid u niekoho iného v rodine?? Čo ste potom robili? Museli ste znova ostať v karantene? Dakujem za odpoved..
nezažili ale samozrejme že karantena,opakovaná nákaza u toho istého človeka je možná,bohužiaľ
ja som dnes čítala, že ten kto covid prekonal má protilátky po dobu 90 dní
znamej kt. prekonala covid, vcera tiez povedali, ze ma na tri mesiace odolnost na covid ze sa znovu tri mesiace nenakazi
@ewwe moja sestra robí na kovid centre a tam pacientka pozitívna, po 6dnoch neg a za 2tyzdne zase pozitívna u nich....
@hastrmistr ale bola aj realne chora? ci len podla testu?
@ewwe mala dva večere 37.5 tak ju zobrali na test pozitívna, odvtedy jej nič nebolo.... Na 2tyzdne išla domov negatívna a znovu bez príznakov pozitívna.
Nie je tajomstvo, ze tie testy su nepresne a casto ukazuju nezmysly. Vie to matovic
@janinah pretoze je to urcity tip chiripkoveho virusu...kazdopadne znova karantena mozete to dostat znova...v tych opatreniach co robia nevidim opodstatnenie znova to moezte dostat ked sa v rodine nakazi dalsi rovnako ako kazde prechladnutie atd atd
@leeo aj to je dalsia vec.
@hastrmistr klasika otto clovek pocuva kade tade
@akinom0077 ja mam svedomie čisté a každému sa dokážem pozrieť do očí! Kade tade ma nezaujíma.
baby takze mam nove cerstve info, ziadna garancia imunity na 90 dni, dnes opatovne nakazeny lekar, do 5 týzdnov sa nakazil znova☹
@ewwe samozrejme, je to logicke ze sa moze nakazit viac x. A co z toho vyplyva? ze toto do coho nutia ludi - povinne testovanie nema opodstatnenie
@ludmiiilka NIE!!!! TO NENI PRAVDA, TEN KTO MAL KOVID UZ 90 DNI ODLA PLATYNCH TERAJSICH ZAKAZOV PRIKAZOV NEMUSI BYT V KARANTENE
@marta3127 Práve dnes som dostala info, že známa, ktorá prekonala Covid pred 2 mesiacmi je znova infikovaná. Prvý krát mala celkom dobrý priebeh (ako trošku ťažšia chrípka), ale teraz je to oveľa horšie už od začiatku. A to jej tvrdili, že bude mať protilátky minimálne nasledujúce tri mesiace.
áno, ak ste spolu v jednej domácnosti