Prekonanie Covidu a pocit na kašľanie

pupetko263
15. dec 2021
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte je tu niekto podobný čo prekonal covid ja som prekonala covid asi tri týždne dozadu a odvtedy mi ostal taký pocit ako keby som mala stále kašľať,pocit aj mravčenia a štípania v hrdle ako keby som bola zahlienena alebo čo keď na to nemyslím tá je to v pohode neviem či je to tým covidom čo som prekonala alebo studený vzduch alebo je to psychika stres.dakujem za každú odpoveď

palisko
15. dec 2021

Mňa dráždi studený vzduch a všimol som si, že ma rozkašle hocičo s alkoholovou prísadou, dnes ma nenormálne rozkašlala tyčinka Deva, včera nejaký polosyntetický kúpny koláč. Takže po prekonaní sa nečudujem ničomu.

strejdo001
15. dec 2021

@pupetko263 Ja som tiež prekonal pred mesiacom a mám tiež tzv. postcovidový kašeľ už mesiac, je to normálna vec. Doktorka mi predpísala Atrovent (sprej do úst, ktorý používajú astmatici), mne nejak nepomáha veľmi. Všimol som si, že keď trénujem, tak nekašlem, tak skús chodievať na prechádzky čo najviac, prípadne zvlhčuj doma vzduch. Vlhkosť v interiéri by mala byt medzi 40 a 60%, no teraz počas vykurovacej sezóny je hlavne v bytovkách suchší vzduch a to dráždi slznice ako v nose, v hrdle, tak aj v dolných dýchacích cestách ;)

merrysa
15. dec 2021

@pupetko263 prejde to, presne ako sa tu pisalo, zvlhcuj doma vzduch a pi vela tekutin. Ja som kaslala este cca mesiac po covide a tiez taky divny pocit v hrdle ale casom to preslo... Brala som len kalciovy a skorocelovy sirup. A vela caju a vody

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz