Prekonanie Covid-19 a búšenie srdca

3. feb 2021

Ahojte, prosím vás, tie ktoré ste prekonali koronu, mali ste aj búšenie srdca napr pri vstavani z postele a pod.? Ako dlho vam to trvalo?

mogaa
3. feb 2021

Určite po prekonaní Covidu vyšetrenie u kardiologa....Covid môže poškodiť akýkoľvek orgán, ak to neprejde do mesiaca po prekonaní Covidu tak kardiolog

ivver
3. feb 2021

Ja som mala koronu v októbri a ešte teraz mam búšenie, nie často ale mávam, aj sa rýchlo za dýcham a to som nemala ťažký priebeh..

cecilia29
3. feb 2021

Ja som mala jednorazovo ,,. Mala som pocit na infarkt. Braala som lyzin ktorý podporujje imunitu a riedi krv, pomohlo

autor
3. feb 2021

@ivver aj si na to brala nejaké lieky?

ivver
3. feb 2021

Magnézium..

luccija
3. feb 2021

Ano mala a aj mam zvlastne busenie srdca po mesiaci po korone uz aj zo stresu, vsetkeho...telo je oslabene viac si lezala...davam si magnezium a becka

sisley
8. feb 2021

Aj ja mam uz mesiac a nepravidelny tep. A bolesti na hrudi a lopatka lava a nizky tlak a kavu nemozem lebo som roztrasena po jednom glgu co ja som 3 silne kavy denne vypila. Ked som v strese co som asi vzdy lebo som to v zivote nemala tak je to horsie.EKG to potvrdilo tak akurat zajtra idem na kardio. 30.12.som bola pozitivna a zacalo mi to okolo 9.1. A asi cele dni teraz je to menej za den ale je.

1stefi121
15. feb 2022

@sisley ahoj brala si aj neake lieky ..

sisley
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisley
17. feb 2022

@1stefi121 ahoj, stále to mám tak to už je rok.....až teraz som si to uvedomila ukončili to na kardiológii, že extrasystoly. Dali mi aj lieky na zmiernenie, ale to znižuje aj tlak tak som to neužívala. A keď mi bude najhoršie mám si dať Neurol samozrejme, že ho nejem, že je dosť návykový. Mám pocit už je to menej alebo som si zvykla ani magnézium neberiem, lebo mi to nič nerobilo.