Prosím ako je to s tím kver kódom ako sa k tomu dopracujem mam PCR v maili výsledok ďakujem
@kakika007 ďakujem chápem ale čo keď clovek neovláda tieto veci napríklad stiahnuť si aplikáciu alebo nedajbože na a ani mail... Ďakujem
@viestta hej nato som myslela dakujem
Tak stačí ísť svojmu všeobecnému doktorovi a požiadať o potvrdenie o prekonaní. Alebo ešte lepšie zájsť na pobočku zdravotnej poisťovne a tam požiadať
@kakika007 obvodný lekár nevydá potvrdenie s QR kódom, takže ho nemusia všade akceptovať
Teoreticky na stiahnutie potvrdenia nepotrebuješ appku, PDF stiahneš tu:
https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-...
môžeš ho mať v mobile alebo vytlačiť a nosiť so sebou papier
Inak mňa by strašne zaujímalo aký problém je to stiahnuť si oficiálne potvrdenie... Nam v práci ukazujú kadejaké zdrapy papiera, že to tam musíme 5 minút hľadať a čítať ci to je vôbec tej osoby a koľko dávok ma a odkedy 🙈
Minule sme uvazovali nad automatom na scan QR kódov ale však polovica ľudí by sa tam ani nevedela dostať 😂
@janai1 no ono to je fakt vtipne .....
Nie každý starší človek ma telefón, kde si striehne apku, a ešte aj vedieť ovládať všetky prístroje čo sú už kade tade., v nemocnici, na polícii, na úrade prace ....
Nie raz som stala pri bankomate, predomnou staršia teta a nevedela či ťukať na tlačítka, či obrazovku!!!!!
@zuzi56 áno presne preto tento prispevok
@kakika007 všeobecný lekár už od minulého masiaca nevydáva ju ziadne potvrdenie iba PN alebo OCR vystavi je to strašný chaos
Už máš po 10dnovej karanténe od PCR teste? Ak áno, tak na 11ty deň môžeš cez korona.gov.sk požiadať o vystavenie, zaslanie na mail alebo kód do aplikácie Greenpass, kde si stiahneš potvrdenie o prekonaní. Ak mas poisťovňu Dôvera a používaš ich aplikáciu, automaticky tam to potvrdenie máš.