Ahojte, je tu niekto, kto prekonal mono a bol dlhodobo unavený?
Čo vám pomohlo?
Mne vyšla z testov ako prekonana, ale vobec somm nevedela, že ju mám. A teraz ma uz pomaly pol roka trapi únava a choroby.
@tyrkysova_kobyla pocitovala si aj unavu, ked si vstavala na budik do školy? Ja ked spim dlbez budika sa citim o dost lepsie, ale ked musim vstavat katastrofa a to nehovorim ze sa kazda choroba namna lepí, už kee bolo lepšie ,tak som ochorela a sa aj ta unava zhorsila..
@karinka1415 to som pocitovala aj pred mononukleozou 😀 na toto som sla vzorka, ja som spachtos a s ranami nie som kamaratka 😀
Tiež som to mala, bola som aj na infekčnom v nemocnici asi na týždeň. A pamätám si ako ma unavovalo chodenie na odber krvi stále. Bola som slabá asi mesiac, no prišlo leto, nová energia a bolo dobre. Možno Vám to znepríjemnuje aj toto zimné obdobie.
@tyrkysova_kobyla ja som donedavna vstavala o 5 a chodila cvicit, teraz mam problem sama so sebou 😂😭
Nemáš nejaké následky potom?
@karinka1415 to ja mavam stale, to je v pohode 😂 nasledky myslim, ze nie, potom sa to dalo do normalu. Ale mala som este kadejake ine problemy, takze neviem to posudit, ako nie predtym uplne zdravy jedinec
@karinka1415 mala som na strednej, toho pol roka minimalne som bola slaba, rychlo som sa unavila, telesnu som mala zakazanu. Aj dlhsia prechadzka ma vycerpala. Telo sa postupne spamatalo, nic speci som neuzivala