Ahojte, nájde sa tu niekto, komu zistili prekonanú mononukleózu pred cca 3-4 mesiacmi? Vôbec som nevedela,že niečo také som prekonala.
Mám stále silnú únavu, keď som sa cítila už lepšie a vrátila som sa naspäť k športu, tak stačilo 2 tréningy a som zasa tam, kde som aj bola. Neviem už čo mám stým robiť.
Čo pomohlo vám na tu neskutočnú únavu?
Ďakujem všetkým za rady
@nika_val a kolko Ťa držala ta únava? Ja ju mám už dva mesiace a neviem ako sa toho zbaviť. Lekar mi dal dal akurát antivirotika, nic viac. Po fyzickej námahe som zasa v keli. Uplne unavena a uz viac ako tyzdeň ma to zas drži.
Po prekonani mononukleozy sa odporuca aspon polroka oddych od sportu nic narocne tazke nevykonavat ...ja som s nou bola v nemocnici a mala som po tom prisny rezim
@gabika8855 kvoli comu v nemocnici? Dakujem💚
@mariynka lebo bola v tazkej forme neustale zle vysledky pecenove zväcsena slezina
Dobrý deň Gabika8855. Chcem sa Vás spýtať na informáciu, že ako dlho ste boli vtedy hospitalizovaná a čo Vám tam dávali? Máme totiť obdobné výsledky pri 8ročnej dcérke. Doktorka nám urobí o 3 dni nový odber a vraj ak nebudú výsledky pečenových testov lepšie, pošle nás do nemocnice :(
@karinaneta tak povedali mi ze v nemocnici pobudem 3 dni nakoniec som tam bola 10 dni....pfu davali mi rozne lieky aj klasicke aj infuzky robili mi sono ...tym ze som mala opuchnuty aj krk tak mi tam davali tiez taky obklad prisnu dietu pecenovu mi nastavili nemohla som nic z domu ani z nikade len co mi oni dali jest ....a potom robili odbery vysetrenia posielali na orl na sono a tak