Prosím vás nájde sa tu niekto kto prekonal salmonelu alebo niekto z rodiny? Ako dlho trvalo kým boli výsledky sterov negatívne? Vopred ďakujem.
@evkakozickova od nakazenia? Alebo od začatia liečby?
@blondyne Od nakazenia dávala som mu len probiotiká a dieťa čierny čaj ale ako on nehnackoval ale výsledky stále ukázali pozitívne
@evkakozickova *dieta
V tomto prípade ide o mňa som v 20tt a dr. U mňa odporúča ,resp. Mám od nej zápis že musím mať 3 negatívne stery. Hlavne kvôli bábätku aby s počas pôrodu na babo niečo neprinieslo.
Ja som mal salmonelu v roku 2007. Za tyzden bolo po nej.
2 mesiace z toho 10 dni v nemocnici na infuzke.
Ja som ju chytila, resp. Prejavila sa pred týždňom rzp ma brala pred polnocou do nemocky bola som tam do stredy. Mala som zlé crp,nizky draslik,dehydrovana tak všetko dali infuzkami.tento týždeň v pondelok som mala prvý ster odkedy som doma.
Dcera zacala mat prejavy 1.7. ( hnacka, vysoke teploty, bez zvracania, trvali 3 dni) o par dni potvrdena salmonela. O 14 dni prvy negativny ster , o dalsich 14 dni 2. negativny a nasledne treti, po tretom prestala byt sledovana. Okrem prisnej diety podavane probiotika, stava z domacej kyslej kapusty a koriandrovy olej 100%. Podla lekarky sa z toho dostala naramne skoro, zevraj pozitivny nalez moze byt aj rok.
syn mal ako 3 rocny... od zaciatku symptomov prvy ster po mesiaci pozitivny, druhy ster po 6 tyzdnoch negativny, treti ster po 8 tyzdnoch negativny...
pil 2-3 krat smectu denne... ta z criev stiahne so sebou vsetky toxiny a vyluci von...
@blondyne Tak malý to mal asi tri týždne