Prekonala som Covid-19 a cítim sa slabá

miskaaa89
2. nov 2021

Dobrý deň dievčatá. Prekonala som covid 10.11 mi konci karantena niečo strašné co už nechcem. Zažiť. Cítim sa stále slabá a mam neustále mierne točenie hlavy je to veľmi nepríjemné rozmýšľam či to mám povedať doktorovi bojím sa že mi nebude chcieť ukončiť PN, no ak mám pravdu povedať neviem ako to budem zvládať v práci 😪

nikyy
2. nov 2021

@miskaaa89 do 10.11. Je ešte týždeň možno Vám bude lepšie a ak nie, tak jednoznačne ostať ešte na PN zdravie je len jedno a vy musíte vedieť ci sa cítite byt schopná ísť do prace alebo nie..

veronice
2. nov 2021

@miskaaa89 pozri, karantena ti skonci tak ci tak, nie? No a pn ostan tak dlho akonto bude tvoj zdravotny stav vyzadovat. Radsej to poriadne doliec ako chodit do prace s vedomim ze ta to moze kedykolvek "hodit o zem" (myslim tu hlavu... Viem co to je tieto tocaky... V oboch tehitenstvach ma to trapilo/trapi). Drz sa a pevne zdravie prajem 🍀🍀🍀

janinah
2. nov 2021

Ostať PN a nemyslím,že dr. s tým bude mať problém,treba sa doliečiť,aby ste potom nemuseli riešiť post covid komplikácie,aj lekárovi to takto povedz.

patka06
2. nov 2021

Veď si v karanténe len 2 dni ... nevieš ako sa budeš cítiť o týždeň
Ak nebudeš v poriadku, skončí karanténa a lekár ti môže dať klasickú PN

tehotna40
2. nov 2021

Ja keď som mala covid, myslela som si, že už nikdy nebudem v poriadku, tak som sa cítila. Každý deň sa niečo pridavalo, čuch a chuť som stratila dokonca až siesty deň príznakov. A na jedenásty deň, ako keby uťalo všetko začalo odznievať a asi pätnásty deň som bola v poriadku. Samozrejme som šla potom na krv, na prehliadku ci je všetko ok a našťastie bolo. Jedine co nám ako rodine po covide zostalo je to, že sme dosť často chorý, čo predtým sme neboli chorý aj 2 roky. Takže žiaden stres, lieč sa a prajem veľa zdravia. Psychika robi veľa 😊

sasitimi17
2. nov 2021

@tehotna40 môžem sa spýtať aké lieky si brala počas covidu?

iveta7677
2. nov 2021

@miskaaa89 neponahlajte sa do roboty. Ja som isla, ale hned som aj skoncila musela som zostat doma na home office. Nevladala som chodit do roboty a dostala som este aj postcovid.

iveta7677
2. nov 2021

@janinah suhlasim s vami.

tehotna40
3. nov 2021

@sasitimi17 brala som isoprinosine, suprax antibiotiká a zvýšené dávky c a d

sibea1
3. nov 2021

očistite sa bylinkami... po covide budete dlhsie slaba... mne pomohla očista

lacibo
6. nov 2021

@miskaaa89 ja som teraz prvy krat pozitivna, aj ockovana, nemam velke, ale neprijemne priznaky. Podobne ako po ockovani u mna. Nemyslim si ze tak skoro nastupim, neverim ze budem po 10 dnoch ok, ked estw stale nemam cuch, chut, kaslem, citim dutiny, som slaba... dnes som vysla ma zahradu a len 15 minut som vydrzala chodit..musela som sa vratit na gauc..a kde este chodit 7 hodin v robote v respiratore..ja pojdem, az ked budem fit