Prekonal váš muž infarkt?

8. júl 2024

Ahojte mal niektorej z vás manžel infarkt? Môj 35r ho mal minulý rok.do nemocnice prišiel neskoro.zaujimalo by ma aky život maju po ňom ako sa im darí?

markusrasford
8. júl 2024

Tvoj manžel prišiel do nemocnice po svojom? Nebrala ho záchranka?

autor
8. júl 2024

@markusrasford nie išiel tam lebo ho poslala pľúcna dr. tam uz si ho nechali a povedali ze prekonal infarkt

kataina
8. júl 2024

"prišiel neskoro" .... som myslela, že zomrel

kataina
8. júl 2024

otec mal infarkt v 40-tke, potom žil normálne, s liekmi,...

autor
8. júl 2024

@kataina blbo som to napisala

koniarova
8. júl 2024

Veď si vôbec nič nenapísala. Aké má následky?

luccija
8. júl 2024

Mužov kolega 43 r po 4 m išiel do práce a nepociťuje problémy

autor
8. júl 2024

@koniarova ma 9 liekov denne..len mam pocit ze po psychickej stránke nie je ok..ma strach ze sa to stane znova plus po sexuálnej stranke je to bieda

svetlonos
8. júl 2024

No ved to je celkom pochopiteľné oboje. Ak má strach, môže pomôcť psychológ. A sex? Ved pozri vedlajsie ucinky liekov. Koľko je po tom infarkte?

julia8888
8. júl 2024

Môj mal pred mesiacom a teraz už nastúpil do prace.

autor
9. júl 2024

@svetlonos bude pomaly rok

autor
9. júl 2024

@julia8888 fuha to skoro a cíti sa fajn?

svetlonos
9. júl 2024

Pozri tie lieky a vedľajšie účinky. Ja som mala zapal osrdecnika a bola bez energie, pomohli mi infuzie zeleza a viť C. Bavili ste sa o tom, či ide o zdravotný problém, súvisiaci s infarktom alebo aj psychika?

autor
9. júl 2024

@svetlonos spominal to aj kardiológovi ten mu vymenil lieky..ale určite pracuje aj psychika

julia8888
9. júl 2024

Tak on prišiel domu z nemocnice na štvrtý deň a išiel von pracovať (s lopatou prechádzať strk čo nestihol lebo dostal infarkt) no a hneď šiel za obvodnom lekárom že chce nastúpiť do prace ale samozrejme že ho nepustil až po mesačnej kontrole vo vuschu a tam povedali že môže kľudne fungovať ako predtým bez obmedzení no samozrejme liekov berie kopu .

julia8888
9. júl 2024

Take dva týždne po infarkte hovoril že sa cíti byt taký spomalený.

julia8888
9. júl 2024

Ak by som mohla poradiť tak určite nech návštivy aj psychiatra. Veľmi veľa ľudí po infarkte má úzkosti a čím skôr pôjde tým lepšie aby sa to nezhoršilo

autor
10. júl 2024

@julia8888 tak to určite uz to minule aj sam navrhol tak skusim nejakeho vybaviť..a prosím ta asi to bude nevhodná otazka ale po sexuálnej stranke vam to funguje?

julia8888
11. júl 2024

Áno všetko ako pred infarktom.