Ahojte💕..mám taký malý veľký problém odpadla mi vzadu na stoličke blomba presne pol zuba čiže už mám len polku toho zuba a prvé dni to niako nebolelo ale potom extrém a čo som sa dočítala by som tam mala mať zápal pozerala som fóra atď a išla do lekárne analgetikum (to mi malo znecitlivieťten zub jedna tableta na 4 hodiny) a potom všetci písali že vyklochtať vodu zo soľou tak som klochtala asi 2 hodiny už som aj plakala to bola fakt extrémna bolesť a dnes už ma to moc neboli ale všetko čo vypijem alebo zjem cítim slano či to je med alebo hocičo sladkú chuť cítim uplne slabo a všetko slané je zas presolené neviem či mi tá soľ niako vyzralo hrdlo ale potrebovala by som poradiť 😔🙏🏼
@fido69 zajtra idem zo zubom asi bude trhať ale skôr chcem pomôcť s tým hrdlom cítim všetko slané :(
Hovorí sa kloktať😉. Pri bolesti skús žuť klinček, minule na začínal boliet zub pod korunkou, po klinčeku to prešlo.
@martinka_z_turca treba ísť k zubárovi, len kloKtanie zapálený zub nevylieči, ja by som to neriešila domácou liečbou.
klochtať😂😂😂😂😂...pardon, ale odpálilo mi dekel🤣🤣🤣🤣🤣
@martinka_z_turca skus si vyklochtat slivovicou a slana chut urcite zmizne.Nemusis vypluvat do umyvadla.Po vyklochtani,budes naklochtana a bude ti jedno,ze boli zub, ci solna chut v ustach.
@tiezjedna 😅😅
@ina2405 ano ano idem o zub sa ani moc nebojím chcela som len aby ma to prestalo na chvíľu bolieť lebo zubár poobede nerobí tak aby som vydržala do rana dnes ma to skoro vôbec neboli ale zajtra idem k zubárovi môj problém je že mám s tej soli asi vyžrate hrdlo a všetko cítim slané a neviem čo s tým mám robiť
@martinka_z_turca neboj, sliznica sa zregeneruje😉
@martinka_z_turca toto musi byt troll
@taktotedanie …aha dobre ďakujem👌🏼
@ina2405 no dnes už to je lepšie včera som si myslela že mi to tak už zostane stresujem na všetko strašne akurát idem zubárka a snáď mi ten zub vytrhne leno extrémna bolesť
Odpoveď je - pomôže ti zubár. 😉