ahojte
poslednú dobu mam hrozne stavy casto ma v strese prehana potim sa je mi na odpadnutie a picha ma v hlave trpnu prsty co to je
mam to hkavne v praci kde je zhon a natlak'
stale chodim cikat az je mi to trapne :(
toto je na nevydrzanie
zle spavam
co to moze byt
Psychika. Treba nasadiť liečbu, vyhýbať sa stresu, veľa oddychovať, zmeniť spôsob fungovania
Áno, môže to byť kľudne aj tetánia, aj sestra to má, rovno aj potvrdené lekárom. Tieto sprievodné javy by na to úplne sedeli. Viem, že sa to ľahko hovorí, ale treba sa proste vyhýbať stresu, prípadne si nájsť niečo, čo ti pomôže lepšie ho zvládať.
@zmrzlinka2021 je to velmi obmedzujuce aj ta hnacka ci cikanie psychiku mam v prdeli to je pravda to mam zajst za akym lekarom,
@fednaja tetania? a toho ma moze pichat hlava aj?
Najprv všeobecný, ak nepomôže, tak psychiater
@zmrzlinka2021 no prezivala som stresy strasne sa nahan, vsade do toho mam aj OCD poruchu v praci vsetko kontrolujem smeju sa mi
@zmrzlinka2021 aha psychiater ma moze dat na PN aj? alebo da odporucanie ze?
Ano, psychiater môže dať odporučanie na PN... očividne nadišiel ten správny čas vymeniť prácu. Neznič si zdravie kvoli dajakym debkom v robote a kvoli minimalke.
Neviem, skôr na PN dá všeobecný lekár. Určite nech ťa vypíše aspoň na 2 týždne
@thirstymonk z kade máš že má minimalku? Možno je manažérka a má 5 litrový plat
@zmrzlinka2021 to nie. nehrozi a minimalku nemam
@zmrzlinka2021 ja mam take dni kedy vsetko kontrolujem ze ledva z domu vyjdem. proste vsetko ako Monk je to hrozne a stale mam pocit ze daco stratim s tymto neviem zit takto kontrolovat a kontrolujem uz aj blizkych
@zmrzlinka2021 Keby to tak bolo, tak by nestresovala, lebo manažéri väčšinou majú ťažko v pi... :D
určite k psychiatrovi - predpíše lieky najskôr Ad... plus oblbováky. po dohode aj PN.
berieš min. 6 mesiacov a potom sa uvidí - väčšinou sa tieto lieky postupne vysadzujú a ak neprídu o nejaký čas zas problémy tak je to Ok...
min. 30 perc. pacientov musí lieky brať opakovane. - zas a znova po určitom čase.
@deti95060810 aha dakujem pojdem
Ked pises ze mas aj v praci zhon tak byt tebou radsej to konzultujem s psychologom ak nie az s psychiatrom. Moze to uzko suvisiet.
Kúp si zatiaľ Magnézium a niečo na ukludnenie, čo sa dá kúpiť bez predpisu, kým sa dostaneš k lekárovi, môže to byť tetánia ako ti píšu.
Tetania, panicky atak , úzkosť stres všetko spolu súvisí