Preháňa ma a lekárka mi nechce urobiť výter

jasmin951
21. apr 2016

Ahojte baby.. mam problém už 2 dni ma preháňa. A bola som u lekárky a ani za svet my nechce spraviť výter s konečníku ako na ňu poraďte?

margotka112
21. apr 2016

Ahoj neporadím,ale mám pocit,že nie si sama.Pravdepodobne niečo lieta vo vzduchu. Mňa prehnalo v pondelok (čas strávený na WC asi štyri hodky) a to aj z vrchu aj zo spodu. Ešte dnes mi nieje dobre. A včera to chytilo manžela.

jasmin951
autor
21. apr 2016

@margotka112 No ale ja si chem byt istá preto chcem výter 🙂

pribinak
21. apr 2016

Nasad si na 4-5 dni diétu a potom, ked sa to nezlepší, chod znovu za dr
Sa velmi nečudujem, ze ti nechcela nic robit, ved po 2 dňoch hnaciek sa nerobí výter ani dojcatam

jasmin951
autor
21. apr 2016

@pribinak Ved toto. Som skusila prist aj zo vzorkou stolice a ma s tim poslala prec

sissy27
21. apr 2016

@jasmin951 no najprv prehodnoť stravovanie, daj nejaký endiaron, čučoriedky a ak to neprejde tak potom k lekárke... ale asi to nebude až také akútne, keď si schopná prísť k lekárke... ak by to bola nejaká salmonela alebo niečo podobné, tak ver, že ani z domu nevykročíš...

acer11
21. apr 2016

daj si carbosorb,alebo sa na ňu vy.er 😀

alexanotbad
21. apr 2016

@jasmin951 a istotu coho chces mat ? najskor mas nejaku crevnu chripku.

dominika6
21. apr 2016

taká dobrá viroza nieje nikdy zlá 😀
vyčistenie organizmu a pár kg dole bez námahy...
booože však dietuj,veľa pi vody,ostaň doma,oddychuj,...z jednej hnačky ešte nik nezomrel

pribinak
21. apr 2016

@jasmin951 vsak ti píšem, daj diétu na 4-5dni, ale fakt poctivú a uvidis co to urobi

pribinak
21. apr 2016

@jasmin951 kup si smectu, to je osvedčený liek

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
actimela
21. apr 2016

@jasmin951 nas to chytilo celu rodinu,kazdy den postupne jeden za druhym....Ja idem na vyter zajtra,kedze pracujem v potravinarstve...Az podla vysledku ma vypisu do prace... 😠