Akú skúsenost mate s liekom pregabalin Mylan alebo sandoz 75mg odoznednim príznakov s vysadenia a mali ste bolesti pri chôdzi ešte s postupnom až uplnim vysadením co môže človek očakávať je zmeny 🤔užívanie na nervové korene na teda dg:chodroza disku zníženej platničke l5....?, +Nervové korene utlácany nerv.... PRT pod ct infúzie poznám.... Samozrejme cvičenie je najlepšia cesta aj keď dlhšie trvá s chrbticou hlavne platničkami. Aké lieky vám skutočne pomohli a iné veci k tomu samozrejme niečo iné je to individuálne
chcela by som sa spýtať na na liek pregabalin 75 mg sandoz alebo Mylan ľudí ktorý užívali tento liek drieková chrbtica teda platničky-napr chondroza teda aj nervové korene l5s1 atď. Aké skúsenosti aj s vysadení ci ste mali problémy s nzpr nežiaduce účinky alebo sa vám vrátila bolesť ja užívaa 2x ráno večer som 5mesiacov 6 mesiac vysadzala som no počas celého obdobia brania tohto leizku som mala len také ospalosť a to na začiatku užívania krútenie hlavy no neviem ci je dobre vysadiť no postupne potom úplne ako riešili vy sami 😏🤔názory a účinky po vysadení.... bolesti sa vám vrátili po vysadením ste mali?