Radsej dam anonym...co mam robit ak blizka osoba si dala predpisat u obvodneho lekara xanax, no on ich žerie ako lentilky...5-6 ks za den...cele...prehladala som vsetko, neviem kde ich skryva...len vidim, ako zrazu ich ruca do seba...uz tri dni nonstop spi...prebudi sa, da si pivo...da si tabletku ...a spi...dltrpi depresiami, odmieta sa liecit...v mimulosti drogy marihuana extazy...zrejme taky clovek to berie ako drogu, ze sa mu proste ulavi...teraz urcite ziadne drogy neberie...co mam robit?
@kacena4 viem ze mu kazala polky tabl. 2x denne
@kacena4 nevyznam sa v tych veciach mozno sama prehanam ale spi aj 14 hodin..na chbilu sa zobudi a zase dookola
pri depresii sa spi tolko je to normalne
Ono zalezi ake su. Ked su 0,25 tak sa ani z 5 nepredávkuje. Problem je skor alkohol. To je uz pomaly sebevrazda ak je xanax + alkohol. Podla mna mu lekar na depresiu mal dat nieco ine ako xanax. Ak berie este k tomu xanaxu aj antidepresiva a alkohol, tak to uz je skor na psychiatriu.
Je to blbe, radou "minie krabicku a skoncil" by som sa radsej neriadila, lebo po takychto davkach sa mozu dostavit aj velmi silne abstinencne priznaky. Zalezi to od toho, kolko tych tabletiek.ma a ako dlho bude takto fungovat. Kazdy je iny, ale u mna bol problem vysadit 0.25mg uz po 3 tyzdnoch. Zavolala by som radsej nejakemu.psychiatrovi a poradila sa.
@betulinka1
@marianarem 0.5 mg...nasla som prave prazdnu krabicku
Xanax su aj 2mq tablety. Ale to ja netusim kolko je povolená denná davka ak niekto berie 2mq. Len tu vidim problem v kombinácii s alkoholom,lebo ten je uplne vyluceny. Dnes si hadam volala dr, ze ako to berie a ci je to Ok?
Ano volala...mam vraj ho priniest za nou
volaj dr nevh mu ich nepredpisuje, minie krabicku a skoncil ... 5-6 za den asi nie je predavkovanie, len nadmerne pozitie a nepises davkovanie