Ahojte, 1x idem na operáciu. V nemocnici mi dali papier kde mám vypísaný termín operácie plus čo všetko mám absolvovat v rámci predoperacnych. Môj obvodný predoperacne nerobí. Postaci ísť s týmto papierom na rtg a vyšetrenia k internému lekárovi alebo treba najprv zájsť k obvodnému kde mi dá odporúčanie teda výmenný lístok ? Ďakujem za každú radu 😀
No velmi zalezi ako to u kazdeho lekara funguje. Zavolaj si internistom a opytaj sa ci musis mat vymenny listok. Niekde sa staci iba objednat. Na anesteziologicke sa vacsinou tiez objednavas sama v danej nemocnici. Ale tiez zalezi ako to u vas funguje. Tam uz musis mat so sebou vsetky interne vysetrenia a plus svoju zdravotnu dokumentaciu. Cize aj tak musis ist obvodnej pre nu.
Chirurg mi dal termín zákroku a hneď aj dva lístky na predoperačné a anesteziologické.Hneď som išla sa objednať na interné k obvodnej som si nemusela ísť pre žiadny výmenný listok.
Dobrý deň.
30.1.2025 idem na operáciu.
Musím absolvovať predoperacne vyšetrenie,aj stomatológa.
Mám strašne zle zuby,ale žiadne zápaly žiadna bolesť.
Bude to problém?
Budú ma operovať?
@nagydeni kyvu sa ti zuby ?
@mamina7070 nie.
Iba ich mam zle
zle myslis ako polamane?
@mamina7070 už iba korene
Ale bojím sa zubára strašne
@mamina7070 áno
Polámané
Hore už vôbec nemám, a niekde už iba korene
Mne dala teraz dr. Vymenny na interne skrz predoperacne. Na anesteziologiu som sa objednala sama cez net