Dobrý deň, prosím Vás čaká mňa operácia a dostala som zoznam čo potrebujem. Všetko som už absolvovala u obvodnej treba ísť ešte na interne?
Odborné usmernenie Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky o vykonávaní ambulantných vyšetrení u dospelých pred plánovanými zdravotnými výkonmi s potrebou anestéziologickej starostlivosti
Dňa: 10. júna 2014
Číslo: 12 826/2014-SZ
Čl. IV
Základné lekárske vyšetrenie
(1) Základné lekárske vyšetrenie je súbor vyšetrení, ktoré vykonáva všeobecný lekár, internista alebo anestéziológ.
ZS
mne spravila a vyhodnotila odbery obvodacka, ktora zaroven spisala spravu pre anesteziologa a pridala kopie vysledkov.
Ahoj, robi tvoja obvodna interne predoperacne? Kedy si bola na tom vysetreni u obvodnej a povedala si jej, ze potrebujes interne predoperacne vysetrenie?
Ja som bola pred par mesiacmi 3x, rozbory krvi, ekg, rtg hrudnika (na rtg pravovisku so ziadankou od obvodnej). spravu som doniesla potom na anesteziologicke predoperacne vysetrenie
Tak napríklad ja zakaždým keď som bola operovaná, som v prvom rade išla za obvodnou a ona ma navigovala ako ďalej, nejaké vyšetrenia mi spravila ona, nejaké som išla potom ďalej /interné, pľúcne/....ty si nebola u svojej obvodnej?
@martul bola som z obvodnej ta nie pravidla v podstate všetko čo je v papieroch
@janetinka27 toto všetko mi spravila ale aj tak ma sestricka poslala na interne
Musíte mat od internej …/