Predoperačné vyšetrenia

romcix213
23. jún 2020

Ahojte baby,čaká ma menší zákrok a potrebujem vedieť či sa na interné vyšetrenia treba objednať alebo mám ísť k obvodnej sa spýtať...viem že na anestéziológiu nie ale toto vôbec neviem a keď som bola na vybraní mandlí mala som 6 rokov, nepamätám si to uz...😅😅....viete mi poradiť?...Ďakujem moc♥️

radiah
23. jún 2020

Ajoj, ja som akurat v nemocnici po zakroku. No predoperacne mi robil internista sukronik, ale urobia ti to v nemocnici ked si zavolas na interne, objednaju ta. Ale tam musus ist s vysledkami z krvi. Teda najprv musis ist u obvodnej na odber krvi, potom po vysledky, s vysledkami na interne. Obvodaca ti poradi co a ako. A v anesteziolog ti polozi len par otazok. Vyplnis dotaznik.. Nic hrozne

romcix213
autor
23. jún 2020

@radiah dobre, Ďakujem moc...anestéziológia viem len idem na predoperačné do našej mestskej nemocnice ale na zákrok už v Trenčíne a nevedela som ako vlastne toto funguje dúfam že to nebude trvať viac ako dva týždne ale aj tak moc Ďakujem...

romcix213
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radiah
23. jún 2020

Ale nieee, ak by si sla ku obvodnej zajtra, pozajtra mas vysledky... A na internom ti urobia ekg... Len podla tohokedy ides na operaciu, vysetrenia nemozu byt starsie ako 2 tyzdne... Plus ak ti treba aj rtg hrudnika tak treba zajst aj ram, alebo ak mas snimok hrudnika platny 1rok tak staci ten... Ak prevrsil rok, treba novy