Predná Hora - liečenie

alofinka
22. aug 2022

mám 36 rokov a liečila som sa na prednej hore pred 7 rokmi na alkohol, odvtedy abstinujem, liečim sa aj na depresie už asi 10 rokov, keď som prišla z prednej nemala som skoro žiadne tabletky , otehotnela som , dostala som popôrodnú depresiu a mám všetky lieky nazad, neskutočne po nich chutí jesť a neustále priberám, už je to cez 100 kíl, k tomu som závislá na nakupovaní, už sa neviem kontrolovať, každý deň niečo kupujem, väčšínou oblečenie stále a stále väčšie čísla, dcera bude mať 6 rokov, podala som žíadosť na prednú horu, v robote ma riaditeľ podporuje, o dcéru sa bude musieť starať partner alebo svokra je na invalidnom a u nich bývame, prerobený vrch , na jednej strane tam strašne chcem ísť zbaviť sa väčšiny liekov, riešiť to nakupovanie a depresie ale budem 3 mesiace od dcéry zatiaľ chodí do škôlky tak to by sa mohlo dať o rok ide do 1 triedy to by bolo horšie neviem ako to povedať doma a dcére a partnerovi neviem

0silvia0
22. aug 2022

@alofinka ved partner urcite vidi, ze mas problem. Urcite bude rad, ze s tym chces nieco robit. Podla mna bud k nemu uprimna a milujuci muz pochopi.

mexico_16
22. aug 2022

Ahoj🙂
V prvom rade Ti chcem povedat, ze si uzasna a sama si uvedomuješ zavaznost situacie co je velmi dobre.
Urcite to povedz partnerovi . Urcite to pochopia a vrati sa im naspat sebavedoma a statsna mamka a partnerka 🙂
Drzim Ti palce
Vsetko zvladnes!

senan
22. aug 2022

obdivujem ta, ze si to takto sama dokazala povedat nahlas 🙂 toto totiž vela ludi nevie, dufam, ze sa ti podari s tym nieco urobit. a co sa tyka tvojho partnera, ak ta naozaj miluje, som si ista, ze to pochopi.

lucyluska
22. aug 2022

@alofinka ahoj, si na dobrej ceste.
Potrebuješ pomoc a ideš tam, kde ti už raz pomohli.
Nakupovanie, či jedenie, či sexovanie, či pitie, či drogovanie...je typ závislosti a my ľudia si takto kompenzujeme vlastné pocity, alebo ich utlmujeme.
Držím ti palce.

h2o2
22. aug 2022

Určite to rieš teraz a hneď pokiaľ je malá v školke. S partnerom si sadni a povedz mu všetko, určite to zvladnete, 3 mesiace nieje tak veľa.

sashka22
22. aug 2022

@alofinka držím Ti palce veľmi veľmi! Asi prvý krát toto čítam od človeka čo sa vyslovene rozhodol sám, aj si všetko premyslel,zariadil. Prajem Ti, aby si odtiaľ prišla spokojná ♥️ dcérka to určite zvládne.

elizabet173
22. aug 2022

@alofinka veľmi ti držím palce a verím, že to zvládneš ❤

ivangeline
22. aug 2022

Ved je uz dost velka a verim,ze si manzel poradi. Plus tam budes 3m...Urcite chod, ak mas moznost. Nie je to dlha doba opeoti vecnosti ci vobec rokom trapenia..Odporucam citat aj literaturu. Nebat sa prazdna,nudy,svojich negativnych pocitov a vsetko to mat komu vyjadrit je naj. Takze mozno na dlhodobejsiu trat by som odporucila psychologa. 🙂 Akurat citam Zavislost a milost. Uzasna kniha.

alofinka
autor
23. aug 2022

No všetci okolo to chápu riaditeľ, psychiater, mama, svokra,chlap sa moc k tomu nevyjadruje, ze však mám ísť ako chcem, a najlepšie dnes naj kamoska ma úplne zarazila, ze ci musím ísť teraz keď máme stretávku, ze odísť od dieťaťa aby to nezanechalo na nej následky, ze moc ne nakupujem, aby to bolo na liečbu, ja viem ze hej, ze mam s tým problém, a že chcem sa zbaviť tabletiek aby som toľko nepriberala, no načo to riešim (ona ma cca 108 kíl) čosi viac než ja no nečakala som to od nej tak som sa tešila

0silvia0
23. aug 2022

@alofinka tak nemusis mat svoje rozhodnutia odsuhlasene od kamaratky. Rozhoduj sa sama za seba.