Dobrý večer, chcem sa opýtať je tu niekto komu predĺžili zuby bielou plombou? - forokompozitom. Odporučila mi ro zubárka lenže na nete píše že sa ro môže odlomit a tak ja len sa chcem informovať. Korunky nechcem lebo brusit zdravé zuby mi príde zbytočné.
pridaj fotku, ja som tiez chcela upravit vzhlad aj farbu zubov fazetami a moj zubar mi rovno povedal, ze je to hlupost...a tiez mi to len fotokompozitom upravi a nato nanesie babyenamel...nieco take ako sklovina...som sama zvedava
@whatever1 no ona vravela že to bude niečo ako kompozitné fazety teda budú to kompozitné fazety a ona keramické nerobí :/
Ahoj, ja sice nemam zuby predlzene ale fotokompozitom mam uzavretu medzierku na prednych zuboch.
inac ja mam nieco podobne, obrusene predne zuby a presne tie trojky mi pridu ovela vacsie ako jednotky a kvoli tomu to chcem tiez upravit...a plus mam ich zazltnute. ano je to normalna biela plomba - fotokompozit len moj zubar mi na vrch nieco chce naniest co vyzera ako normalna sklovina...aby to posobilo prirodzene.
@alana1 presne toto že tie trojky sú oveľa väčšie a ja ich mám ešte dokriva obrúsené a vyzera to celé zle no tak budeme si držať prsty a snáď čoskoro budú normálne 😀 a hej na nete sú fotky kde robili kompozitom a vyzera to normálne ako zub
Prepac, ale akee super upirie zubky 😂
@babovka2321 😂😂pohode to mi už veľa ľudí povedalo a dokonca mi kamaratka povedala že sa nemám opovázit s nimi niečo robiť 😅
Ja to tiez nevidim nijak tragicky, take zuby by som neriesila vobec asi 😁
@babovka2321 si zlatá 😀
ako kazdy sme nejaky unikat a tiez sa mi nepacia tie dokonalo biele zuby podla sablony...ja mam zase predne ako myska take trosku dopredu, a tak ich aj budem chciet mat len trosku vacsie... 🙂
Ja sa hlásim a mám ich hneď niekoľko - pri dvoch koreňových výplniach a na predných zuboch, je pravda že pred pár rokmi sa mi aso po polroku z jedného odlomil ale to možno len zub neprijal a teraz mi naň p. zubárka urobila znovu fotokompozitnú náhradu a som spokojná. Aj tie už pár ročné sú v pohode a sú na predných
Omggg veď to vyzerá roztomilo. Jak taký netopierik. 🥰 Ja mam zas opačne predné trošku väčšie. Potom ma daktori volajú krysiak. 🙄
Nedaj si to robit, zbytocne to otvori zub. Moze sa to lahko odlomit
@annamarin 😂😂😂ja vás milujem
Aj sa ma často ľudia pýtajú, či káble doma neokusujem. 🙄🐭😂 A niektorí dodaju taky cvakavy zvuk zubami. Ale zas zlepším im náladu. 😂 Ľudia sa druhým zapáčila na základe odlišnosti. Teda ja to tak mám, tak sudim ze aj ostatní. Moj bývalý mal napr veľký zahnutý nos jak zobak a sa mi páčil kvôli tomu. ❤️😂 Kamošky vraveli, že to vyzerá zle, a tak som mu ho chcela pochváliť, že mu kus zdvihnem sebavedomie. A on na to, že jasné, všetky bývalé ma chvalili za to. Ego mal až po strop. 😂 Tak asi záleží od vkusu. Niekomu sa páči, niekomu nie. Als netopieriky sú zlaté.🥺
@annamarin vidíš, to mi nikdy nenapadlo pozrieť sa na to z takého uhlu 😀 a máš pravdu 😀
Ahojte chcem sa spytat boli to keď to lekár robí? Mne sa odstiepil malý kúsok z predneho zubu nemám kaz nic neviem prečo sa to stalo.. Chce mui dat blombu
@marrykem neboli. Dostanes injekciu
A fazety? Pri nich sa trochu zbrusi len predna plocha na ktoru sa to nalepi.