Ahojte, dcéra nastúpila na 28 dní do kúpeľov a už mi dva týždne volá že chce ísť domov lebo sa tam nemá dobre. Viem podať nejakú žiadosť na skoršie ukončenie kúpeľnej liečby? Prosím neriešte dôvody že prečo chce odísť,...
Zavolaj do poistovne , ktorá schválila liecbu . Tu sa nejedna o skrátenie pobytu o jeden deň , ktorý môže odobriť kúpeľný lekár .
@alexik_ ako uvedomela matka by si jej mala vysvetlit, ze je to pre nu dolezite a nie hopsat tak, ako si mlada piska. Kolko ludi sa nevie dostat na liecbu a tvoja dcera dostala tu moznost a este si bude rozkazovat, ze sa jej tam nepaci? Ty snad vtipkujes. Keby ti to poustovna dala cele preplatit, budes nadavat na stat, alebo si priznas chybu, ze si nemala decku ustupovat?
@egonsk nevieš čo za tým je... možno niečo psych. pôvodu
autorka jasne napísala - prosím neriešte dôvody. tak neriešme. 😉
Tazko pomoct, ak nevieme viac. Myslis, ze to ukoncenie liecby ma zmysel? Ja by som asi skusila zavolat lekarovi, ktory liecbu nariadil a hodila s nim rec, zvazila pre a proti, kedze obaja viete co je vo veci. A opytala sa na mozne nasledky.
@alexik_ skus zavolat priamo do kupelov a opytat sa ich, ake su moznosti predcasneho ukoncenia liecby, urcite s tym maju skusenosti. Nemusis hned vysvetlovat, v com je vas problem, ale opytat sa vseobecne, ako sa da liecba predcasne ukoncit a pripadne ake by to malo na vas nasledky (ak nejake). Moja mamka ukoncovala skor, ale preto, ze dostala covid a nechcela byt zatvorena na izbe tam, tak pre nu brat dosiel autom a sla domov. Nemalo to ziadne nasledky. S inym pripadom skusenost nemam, ale postupovala by som na tvojom mieste tak, ako som napisala. Za opytanie nic nedas
@egonsk mojenko, pár euričiek rodič vždy zaplatí, to tu prezentuješ ako keby mali zaplatiť za výstrel do vesmíru :D
ako môžeš vedieť či sa tam nejedná napríklad o sexuálne zneužívanie?! alebo iný závažný problém?!
@alexik_ tiež som zistila ze dcera ma nárok na kupele 21 dní (prislo mi to velmi dlho aj zo skoly) a keď som volala do kúpeľov, ci je to nutné vyčerpať cele, povedali ze áno. Neviem teda aké sú vaše finančné možnosti, ale ja som to vyriešila tak, že idem s nou ako samoplatca, samu by som ju tam toľko nenechala. Tvoja uz ma polovicu za sebou, možno to ani nebude také finančne náročné, časť sa dá uplatniť aj na rekreačný poukaz. Samozrejme keď toto neprichádza do úvahy, volala by som do poisťovne, resp priamo do kúpeľov aké sú možnosti
Išla by som za ňou.
Koľko rokov má dcéra?
V pondelok má službu tak sa s tým doktorom pokúsim dohodnúť na čo najlepšom riešení. Ďakujem vám za odpovede
Zaujimalo by ma ako to dopadlo keďže je to pomerne čerstvá debata, a momentalne aj ja riesim podobny problem. Mam do konca liecby 12 dni z 21 a starká nám dosť vážne ochorela chcel by som byť pri nej každá hodina je tu pre mňa utrpením.
Ps. Kupelnu liecbu mam schvalenu v kategórii B
Ďakujem za každu odpoveď
Staci zavolat do kupelov lekarovi a s nim sa dohodnut ako budete postupovat