Dobrý deň dnes som bol na odber krvi a pred tým som vipil asi glg a niečo vody magnezie vadí to?☹️
(Nevedel som že mi budú brať krv nejedel som nič len som vipil toto)
Glg možno 2 to bolo ostalo to do fľaši to som len dopil nebolo to veľa. 🙂
@banan313 podľa mňa je to v poriadku..našla som to teraz na nete http://www.pluska.sk/izdravie/budme-zdravi/liec...
Mal si s tym oboznamit doktorku aby vedela, ked ti nahodou nieco vyjde, ze to moze byt tym. Raz som tiez isla k doktorke, neboli sme dohodnute na odberi a ona si zrazu zmyslela ze si chce skontrolovat a ja som predtym zjedla zarobenu smotanu s grankom a trochu piskot. Vyslo mi nieco zle ale hned sme vedeli, ze to bude tym, ze som jedla sladke.
Určite to nevadí, to je jediná voda, s ktorou chodím všade .. tak isto som ju píla ak pred odberom..
@banan313 :D :D a povieš mi prečo by to malo vadiť ? vodu by si pred odberom práveže MAL piť aby si bol zavodnený... vadilo by to možno v prípade ak by si pil nejakú sladenú vodu ja neviem colu alebo niečo, lebo ti vyjdu výsledky ktoré reálne nemáš ale sú len ovplyvnené nejakým jedlom alebo pitím preto sa tomu treba vyhnúť ..a glg a niečo vody je v každom prípade irelevantný
Pekny večer , ja mam otazočku dnes mi brali krv na HCG mohly bi ste mi niektora visvetlit čo je to HCG lebo ja sa vobec v takìchto veciach neviznam 😁
@zdenuskaa ahoj HCG je hormón,ktorý vylučuješ keď si tehotná.Vylučuje ti ho placenta a slúži na udržanie žltého telieska(teda bábätka hneď od počatia)
ten istý hormón ti "zafarbí" aj druhú čiarku na tehotenskom teste,lebo telo ho vylučuje i do moču ale v krvi je skôr,preto sa z krvi skôr dozvieš,či čakáš bábo..
Nie som si istá ale ak si dobre pamätám tak telo ho tvorí iba v tehotenstve🙂
tak ako čakáš bábo?
@banan313 tak mala by sa pit len cista voda pripadne vobec nic, ale tak ak to bol glg a nieco tak to si myslim, ze az tak nevadi v klude 🙂