😢 Ahojte baby prosim viete mi poradit.... Mam 22 rokov ,a už 3ti tyžden mi meska menzes. Nikdy sa mi predtym nic take nestalo... meskali max 1,2 dni, Myslim že tehotná niesom sex som mala NAPOSLEDY 4 novembra a 22 novembra som dostala menzes ..normalne 6 dnovy ciklus. Od vtedy nic menzes som nedostala,.. robila som si pre istotu tehotenske testy dva...obe vyšli negatívne jedna palicka.Bola som pri gynekologovi ..pozeral ma zo spodu povedal že nevie.. potom mi robil ultrazvuk ... zase povedal že nevie že mam obrovsky mocovy mechur že on nevidi poriadne do maternice..Ja som z toho zufala uz.... Pichli mi vyvolavacku .. tak cakam už 3tí den..uvidime ..co si mystite vy baby?? hm?? dakujem 😢 😢 😢 😢
Nedržíš diétku?Ked schudneš vela možeš prísť o menzes úplne...
ja som mala takyto problem este minuly tyzden, na nervy som bola z toho ..... potom som jeden krasny den vypila 1.3l kvalitneho cerveneho vinka a do rana "jatky" doslova... je mozne, ze si prechladla... prislo mi to na 7. tyzden
Tiez mi to teraz meskalo,mala som mat 17.dec.a dostala som to 1.1. Paniku som nerobila,tehotna urcite nie som. Jedine ak by som porodila palculienku🙂
mne raz meskala 2 tyzdne.. po vyvolavacke o tyzden dosla tiez neviem preco .. nerob paniku 🙂
nebrala si antibiotika? necvicila si nejako extremne ?