Prečo si necítim prsty na nohách?

ninusqa_25
16. aug 2019

Čaute. Počujte vcera ma v teniskách hrozne ale hrozne rozbolel nart. Mala som stiahnutu tenisku na nohach a teraz si necítim prsty na nohe. Keď sa dotknem nartu prechadza mi to brnenie do prstov na nohách, mala som tie tenisky obuté 18 hodin vkuse. Myslíte že to môže byť tým, alebo mam vyhľadať lekára?

77daniela77
16. aug 2019

@ninusqa_25 Osprchuj si nohy,vyspis sa,nohy si oddychnu a bude dobre mozno uz zajtra,v pondelok urcite.

anethka
16. aug 2019

@ninusqa_25 Jasne, že vyhľadaj lekára, keď Ti to neprechádza, Veď píšeš, že ťa to začalo bolieť včera. Keby to bolo len stŕpnuté, už dávno to malo prejsť.

ninusqa_25
autor
16. aug 2019

No strpnute to isto nir jr. Ale boli ma nart a prsty. To teraz tak začalo zas ku večeru bolieť. Ja sa len bojim aby to nebola jaká porážka alebo čo

anethka
16. aug 2019

@ninusqa_25 určite vyhľadaj lekársku pomoc, ak to veľmi bolí je možnosť ísť aj na urgent

jankapepe
16. aug 2019

@ninusqa_25 nevhodná obuv. Tie tenisky vyhod! Nohu nezatazuj. Ak sa to po pár dňoch nezlepší či sa začne zhoršovať doktor.

miriam439
16. aug 2019

@ninusqa_25
Raz, mala som len okolo 20. a žiadne problémy s nohami. Ale boli sme na chate a šli sme po takej poľnej ceste, kde boli skalky rôznych veľkostí a tvarov. Nebolelo ma vtedy večer nič.
Na druhý deň sme išli na menšiu túru. Hneď po prejdení páru metrov (ešte po rovnej asfaldke) ma začali veľmi bolieť nohy od členkov dole. Nevrátila som sa na chatu, že to určite rozchodim. Kým sme sa z túry vrátili na chatu, plakala som od bolesti.
Bola to neznesiteľná bolesť, aj keď nohy boli potom už v kľude. Po pár dní kľudu nohy prestali bolieť aj bez liekov a mastí.
Myslím, že som si to spôsobila chôdzou po tej skalkovej ceste a nemala som vtedy vhodnú obuv na taký terén.
Možno aj tebe to prejde. Skús masírovať nohy, kde to bolí a pomaly s nimi cvičiť, či sa ti tam nezasekol náhodou nerv.

lyci
17. aug 2019

@ninusqa_25 v tej stiahnutej topanke si inak naslapovala na zem ako zvycajne a zatazovala ine svaly. alebo iny teren ako zvyknuta. je to len obycajna svalovka. strpnite prsty ak si mala prilis zasnurovanu tenisku alebo ti je mala

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
17. aug 2019

To jej fakt radite ist na urgent?? Ja by som za raketo zneuzivanie davala 100€ pokuty. Tam maju chodit ludia s ohrozenim zivota a nie so soplom a unavenou nohou. Pise,ze mala 18 hodin stiahnute tenisky. Proste tomu daj 2-3 dni nech si noha oddychne. 18 hodin v jednych topankach da zabrat.

veronikaszabova
17. aug 2019

@stanulienkat tiez pozeram, ze naco preboha urgent

ninusqa_25
autor
17. aug 2019

Na urgent by som nešla. Pretože keď si stlačim na narte tak mi to razí presne do toho prsta to trpnutie. Takže pravdepodobne to mam nejaké pomačkane alebo čo. Necham to zregenerovať pár dní a uvidíme

0hena0
17. aug 2019

@ninusqa_25 myslim, ze to prejde. Je to teniskou. A mala si ich dlho na nohach zadalsie. Aj mne sa to stalo. Len si to jemne masiruj niecim osviezujucim, krem alpa, alebo konskou mastou hrejuvou najlepsie. V pondelok si OK

kkkatarinka
12. jan 2023

@ninusqa_25 je to uz 2,5 roka, ale ma to zaujalo, lebo nikto tu nespomenul, zeby to bol problem v driekovej casti chrbtice. Je caste, ze ak vyskakuje platnicka, zatlaci do nervu veduceho cez celu nohu, nart, az do prstov. Nebol to chrbat nakoniec? Alebo to bol ozaj pricvaknuty nerv len tam dole tou teniskou?

ninusqa_25
autor
13. jan 2023

@kkkatarinka Ahoj, doteraz mám ten problém ale myslím si, že je to obuvou. Pretože pri niektorých topánkach mám problém, pri iných nie.