Ahojte môžete mi prosím povedať, prečo sa mi stále tvoria nové bradavice, keď sa starých zbavím zase mam o chvíľu nové. Väčšinou stále na rukách. Chodím aj koznemu na dusik a potom zase mam ďalšie. Uz som totálne zúfalá. Ďakujem krásne a prajem pekný večer
Kúp si isoprinosine, to je aj na bradavice, po mesiaci už vidno výsledky, synovi pomohlo aj kolegyni...
Pýtaj si vymenny na imunologiu
@viestta nebývam skoro vôbec chorá, má to zmysel? Dakujem
Asi máš zníženú imunitu, preto sa ti opakovanie tvoria bradavice. Bradavice sú vírusová infekcia, treba posilniť imunitu
@viestta áno chápem. Ja si skôr myslím ze ďalšiu dostanem od druhej dokola. Ja mám práveže dobrú imunitu, ešte som ani covid zatial nemala.
No rob ako myslíš, ja by som tu imunológia zažila ak je to dlhodobe
@autorka mne raz kožná povedala, že pokiaľ nezlikviduješ materskú bradavicu, budú sa ti stále objavovať nové..
Ja pracujem a deťmi, ktorým treba často fyzicky pomáhať (chytiť ceruzku, kocku, atď) a jedno dieťatko má rúčky plné bradavíc.. rodičia mu to mastia s kde čím, no veľmi sa im nedarí zbaviť sa ich.. ja mám veľmi suché ruky, niekoľkokrát denne si ich mastím a tak sa mi robia hlavne na rukách - pri vysušenej koži sa ľahšie dostane vírus do tela.. v rukaviciach robiť nemôžem, mám potom ekzém 🤷🏻♀️
@bilberryday dá sa zohnať, alebo dať predpísať
Dobrý deň.Vyriešila ste to nejako?Tiež mávam to isté.Plus herpesy na perach.Momentalne mi dali Isoprinosine.
Dcérka keď mala na nožičkách tak popri dusiku brala AMP Care tablety to jej doporučila kožná na posilnenie imunity,plus jej dala Verumal na doma na potieranie