Prečo priateľ chodí na HIV testy?

30. nov 2023

Ahojte, mozno divna otazka, ale vsimla som si, ze partner chodi kazdy rok na preventivku, kde si vzdy vyziada aj test na HIV (s neg. vysledkom). Ja som sa bola dat testovat pred zacatim nasho vztahu a on videl vysledky, ze som neg. Preco sa teda nechava pretestovat? Podvadza ma, spava s chlapmi, alebo mi nedoveruje? Co myslite?

vanilkovazmrzka
30. nov 2023

Bud spava s inymi alebo ti nedoveruje.

autor
1. dec 2023

@vanilkovazmrzka Sme spolu nieco vyse dvoch rokov a toto je treti krat, co som videla, ze bol odvtedy na testoch. Prvy krat bol vtedy, ked sme sa spoznali, dva razy pocas vztahu. Zajtra sa chcem s nim porozpravat, ale bojim sa jeho reakcie. Ako sa ho mam na to opytat?

vanilkovazmrzka
1. dec 2023

A aku ma profesiu? Alebo zaluby? Nieco rizikove? Mozno je len prehnane opatrny alebo paranoidny, alebo ma nejaku zvlastnu uchyku na testovanie 😅

autor
1. dec 2023

@vanilkovazmrzka Vobec nic rizikove, normalna kancelarska robota, futbal, formula 1. Keby bol sanitar alebo zubar tak jasne, nepytala by som sa. Toto je ale velmi divne, my mame totiz este taky jeden problem uz od zaciatku vztahu, ze nema velmi zaujem o sex, nikdy nemal. Spavame spolu raz za 2-3 tyzdne, ale boli aj casy kedy nic neinicioval vyse dvoch mesiacov. Vzdy sa vyhovara na stres, alebo unavu, alebo ze sme chori, atd. Pre toto sa dlhsie pohravam s myslienkou, ci nie je gay.

srdeenko19
1. dec 2023

Tak tu by mi blikala kontrolka veru. Velice prapodivne. Spávate spolu veľmi malo, je unavený, nemá chuť a aj tak sa dava testovať. Načo. Vyzerá to tak, že sexuje niekde inde.

jankamarc
1. dec 2023

Aj ja si myslím, že spáva s inými. Nedávno som sa dostala na jedno chlapské fórum a zostala som veľmi prekvapená. Zbystrila by som zrak.

andreatytler
1. dec 2023

Vies co, toto by som riesila velmi razne a okamzite, lebo ak ma on dovod sa dat testovat, mozno by si mala ten dovod mat aj ty. Ano je moznost ze ti neveri a vtedy by si bola v bezpeci ale tiez si skor myslim ze je neverny. Kazdopadne toto nevyzera dobre. Aj keby to robil preto ze ti neveri, tak aj to velmi nastrbi vas vztah. Je mi luto.

miadi
1. dec 2023

Nemusi byt vobec gay ale pravdepodobne mà sex s inymi. Mozno chodi do bordelu alebo mà bokovky, nebude to len jeden clovek “ milenka.” Ktorej by doveroval. Keby bol gay tak by ste ten sex nemali vobec . S bisexualom by si ho mala .. ale castejsie.

anjelicek26
1. dec 2023

Ako baby pisu, bud chodi do bordelu alebo stretava nejake internetove znamosti a kondom asi nie je jeho verny kamos na tychto zaletoch...

autor
1. dec 2023

Nedalo mi, tak som to s nim uz riesila. Opytala som sa ho, ci mi nedoveruje, on ze on tie testy neziada ale vzdy mu pocas preventivky da doktorka hepatitidu a HIV. Tak ja neviem, vzdy som bola v tom, ze HIV treba vyziadat. Co myslite?

asanti55
1. dec 2023

Zvlastne nepocula som o tom ze by na preventivke toto vyzadovali. S chlapmi mam skusenosti a viem ze aj kamarat ktoremu moc nefungoval vztah doma chodil za zenami a bal sa aby nieco nedoniesol tak pre dobry pocit si tieto testy raz za cas dal spravit. Ako sa hovori doveruj ale preveruj.

sense
1. dec 2023

Myslím si ze nehovorí úplne pravdu.

himedzi
1. dec 2023

Testy na HIV nie su v ramci preventívnej prehliadky, ani testy na Hepatitidu. Prever mu mobil a nech povie, co stvara. Podľa mňa je bisexual a za tvojim chrbtom chodí ba nejaké afterparty.

anjelicek26
1. dec 2023

Toto pod preventivku veru nespada... lekarka to vyslovene zaskrtne vtedy, ked jej muz povie o svojom prelietavom vtacikovi...

autor
1. dec 2023

@anjelicek26 A teraz co mam robit? On to bude zapierat, jeho lekarky sa opytat nemozem a ine priame dokazy o nevere nemam.

mili2016
1. dec 2023

Normálne zavolaj lekárke a opýtaj sa sestričky či pri preventívke automaticky robia testy na HIV? Meno tvojho partnera ani nemusíš spomínať.

zobaka
1. dec 2023

spáva s inými, aj podľa toho čo ďalej píšeš

lenkahvh
1. dec 2023

Kolko ma partner rokov?

autor
1. dec 2023

@himedzi Ved chodi kazdy vecer domov, aj cez vikendy

autor
1. dec 2023
korylan
1. dec 2023

Ja by som nečakala,kym ma nakazi. Z toho sa nevyliecis. .

anjelicek26
1. dec 2023

To, ze chodi po praci domov je uplne jedno, ci si v praci bez tvojho vedomia nezoberie den volna alebo natiahne obednu pauzu ti povedat nemusi...

lenkahvh
1. dec 2023

Ste spolu dva roky, cize ak sa na preventivku chodi raz za dva roky, mal mat jednu. Preco chodi tolko na tie preventivky? Tu urcite nieco nesedi.

lenicka999
1. dec 2023

Je to podozrivé. Prelustruj mu radšej telefón.

maminkadeticiek
1. dec 2023

Toto bude o jeho zaletoch,nie o nedovere k tebe.Keby ti neveril urcite by ti to daval najavo,ziarlil by.Toto robi potichu a naozaj naozaj HIV nepatri do povinnej prehliadky.Nieco taji a velmi pravdepodobne to ako zriedkavo mate sex hovori za vela.

katka700
1. dec 2023

Je mi ľúto že to musím napísať ale tvoj priateľ je riadny klamár, testy na HIV a hepatitídu nie sú súčasťou preventívnej prehliadky.

autor
1. dec 2023

@lenkahvh Sme spolu vyse dvoch rokov, bol normalne prvy rok na jednej a teraz druhy rok na druhej. Na preventivky chodi normalne, tam nemam podozrenie.

autor
1. dec 2023

@katka700 Dnes sa s nim este raz porozpravam

autor
1. dec 2023

@lenicka999 Ma ho zaheslovany a neda mi ho len tak…ja viem, co teraz asi povies :(

ibrunova
1. dec 2023

Povedz mu, že nabudúce nech si k tomu pridá aj testy na HPV