Prečo mi z ničoho nič začalo smrdieť mäso v ústach?

31. máj 2023

Ahojte, neviete náhodou prečo by mi z ničoho nič začalo smrdieť mäso v ústach ? A mám bolesti v ľavom podbrušku … dozeraz mi to mäso vôbec nevadilo teraz cítim neskutočný zápach … neviete čo to môže byt?

sunshine_18
31. máj 2023

ja tiež pár dní len kuknem na mäso a napína ma .

divokykonik
31. máj 2023

Sestra to tak mala v tehotenstve. Nemohla mäso ani cítiť, mäso nejedla vôbec a keď niečo z neho varila, tak objímala misu veľmi často. 😀

autor
31. máj 2023

@divokykonik práveže variť môžem to je ok … ale keď to dám do úst katastrofa …

ildiko36
31. máj 2023

Bud tehotenstvo alebo rakovina zaludka, prímarka ktora ma učila povedala že ludia s rakovinou zaludka maju odpor na mäso, ale teraz to neznamená že máš rakovinu a ani ťa strašiť nechcem.
Mne sa hnusilo mäso keď som bola tehotna, 6mes som ani nemohla zacítiť vôňu mäsa, či surove alebo upečené..Kúp si tehotenský test

autor
31. máj 2023

@ildiko36 mne vadí len kuracie .. bravčové mi chuti

gab_riella
31. máj 2023
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

tiež som to takto mala a neskor mi začalo i smrdiet. Tak som nejaku dobu maso nejedla vobec. Telo ho neprijimalo. MOžno si iba potrebuje oddychnut od masa

tanyag
31. máj 2023

Mne tak kuracie začalo vadiť a hrozne smrdieť, ...cca 2 mesiace...a potom som zistila, že som tehotná 😂😂😂😂😂

paulahr
31. máj 2023

Mne vadilo kuracie mäso keď som bola tehotná, ostatné druhy v pohode ale kuracie..to ma až naťahovalo 😀

poslednepogo
31. máj 2023

Mne vadilo po covide

autor
31. máj 2023

@paulahr takto to mám aj ja a dnes aj bolesti podbruska v ľavej časti sa pridali tak som zvedavá že či to je možné.. toľko sme sa snažili

autor
31. máj 2023

@tanyag ahhh no my sme sa tolkooo snažili a nedarilo sa… a teraz toto a od dnes aj bolesti podbruska na ľavej strane tak som taká že už ani neverím

tanyag
31. máj 2023

@autor
Tak ešte vyčkaj a potom si urob test a uvidíš...mňa napadlo si test urobiť až po 2 mesiacoch 😁 tiež mi niekto medzi rečou spomenul to kuracie mäso...a vtedy sa mi to všetko v hlave poskladalo ako puzzle 🙂

autor
31. máj 2023

@tanyag ešte mám ďaleko do ms práveže

caroline_
31. máj 2023

Aj mne extrémne smrdí od kedy ho nejem, bolo by divné keby mi hnijuce zdochliny vonali 😅😅😅

gabym
31. máj 2023

Starkej tiež prestalo chutiť mäso, zistili jej rakovinu žalúdka