Ahojte, skusim Vam popisat moj problem so zilami..ak mam ruky hore, mam ich pekne mlado vyzerajuce( mam32 rokov) ..akonahle ich spustim dole, strasndle mi vystupia zily, az zcervenaju ruky cele.(pocit akoby aj vreli tie zily)..vyzera to strasne a akoby som mala po ruky po 60-tke...to iste dole na nohach...nespravi sa mi to ak mi je zima alebo citim chlad...som z toho nestastna...este spomeniem, ze nie stale sa tak deje...vie mi to niekto vysvetlit?spytam sa aj lekarky, len mam male babo a momentalne nemam cas ist niekedy ani do sprchy...
@tosomja dakujem, ano som anemicka ! ... ale mne tie ruky prsty aj horia :( to iste na nohach ...aj teraz to mam...
A beries na to nieco?
Bolo by fajn hematologicke a cievne vysetrenie ale ked sa nevies dostat nikde na vysetrenie tak tazko radit
Na rukách aj mne horeli žily, a poslala ma všade a nikde nič nezistili.
Dobry den.Prosim vas aj vam nieco zistili? Tiez ked mam ruky hore aj nohy tak ich mam pekne a akonahle ich dam dole,strasne mi navru zily,je to nepekne..Nemala som to nikdy,po februarovej ,,viroze" mi to ostalo.Dakujem
Presne ten pocit som mala ja, aj som s tým bola u lekárky, aj sa mi smiala, že ako takú mladú môžu bolieť žily a že žily ani nebolia. Vystúpené žily, ale len na zápästí, ako berú krv tým, ktorým nevedia normálne z ruky. Rok som bola zúfalá, krvné testy dobre, všetky výsledky dobre. Aj som zmenila doktorku, ktorá mi na to dala flektor masť 😃✌️ ďalšia tiež krútila hlavou, že mi nič nie je. Nakoniec až keď mi gynekológ povedal, že mám brať železo, vtedy to záhadne prešlo.
Tak neviem, či to má súvis, či nie. Ale ja som mávala aj mám nízky tlak.