Ahojte, neviete čo by mi mohlo byt? Stravu mam pravidelnú, hocičo zjem aj ked je to len malé množstvo hned mi je na vracanie a je mi zle, napína ma keď vidím nejaké jedlo...
Ja by som si asi dala šetriacu diétu (začala by som 1deň "hladovkou" alebo maximálne nejaký suchár a horký čaj na pitie a druhý deň postupne dať suchár, kúsok ryže, hrsť piškót, nejaký vývar, nejaké diétne mäso pripravené, čo najviac prírodne (napr. kuracie, králik)...) a po tých 2 dňoch by som postupne začala pridávať jedlá (na internete je veľa jedálničkov) a ak by to nepomohlo tak by som išla k dr. Takto ti nikto neporadí, čo to môže byť, môže to byť len podráždený žáludok alebo nejaká intolerancia/alergia, psychika... Ale ešte je rozdiel, či to trvá deň-2 alebo niekoľko týždňov ak dlho tak určite by som išla, čo najskôr za dr.
@sunshine_18 ahoj..moze to byt cokolvek treba ist urcite k lekarovy...moja mamina mala tiez take priznaky okolo vianoc a mala zapal zaludka..
@sunshine_18 ako dlho to trvá? Ak je to len pár dní tak môže byť, že máš proste len pokazený žalúdok, tak si skús dať nejakú diétu trochu. Ak je to už dlhšie tak by som šla normálne k lekárovi či nemáš náhodou nejakú alergiu na niečo čo sa často nachádza v jedle
Pokazený žalúdok, ak to trvá dlhšie, zápal žalúdka, zápal pankreasu,vredy, helikobakter... Je toho veľa,čo môže ti byť, určite potrebuješ poriadne vyšetrenie u odborníka.
Aj u mna tak bolo, nakoniec mi na gastre zistili potravinove intolerancie
Trvá to pár dni možno tak 5-6... Ale asi to bude skôr psychického charakteru...
@sunshine_18 a taka mensia otazka a tehotna byt nemozes
@andrejka1974 môžem ://... Ale menštruácia v tehotenstve asi bežná nebude takue si nemyslím ze ti bude tým aj keď je iná ako inokedy... Každopádne musím kúpiť test... Ale myslím ze to bude niečo iné..
A nemoze ti byt zle z mestruacie? Ja dakedy ked ju mam tiez mi je zle od zaludka a nemozem skoro nic zjest... Ako nemam take stavy kazdy cyklus ale par krat do roka hej 😉
@sunshine_18
Ja som to mala psychhosomaticke... Ale odpoveď ti da lekar
@felicita027 a to môže byť aj z toho?😅No uvidím ci keď skončí ci mi bude lepsie 😉
@sunshine_18 na tvojom mieste by som si zaviedla potravinovy dennik a sledovala si co zjem, moze to byt histaminova intolerancia podla toho co vravis, mne bolo tiez zo vsetkeho brutal zle, este je otázka ci si po jedle aj unavena a malatna. urcite by som zasla na gasto
@kate0903 ahoj ako ti to zistili na gastre? Robili ti nejaké odbery?
no ja by som odporucala lekara, najma ak to trva dlhsie...
moze to byt cokolvek, psychika, stres, tehotenstvo, zaludocne problemy, vedlajsie ucinky nejakych liekov....