Pekný večer prajem chcela by som sa opýtať mam zasnúbeny prsteň zlatý žiadna bizu ale práve zlato cenami aj prostredník prstennik aj malíček nikdy som nemala čierne prsty z neho až teraz za poslednú dobu veľa ľudí veľa vecí mi povedalo... Ale tak isto som počula ze to môžem mať alebo ze mi môže ciernat ze môžem byt tehotná... Neviete mi niekto poradiť? Chystám sa až v stredu doktorovi vo sú neuveriteľne dlhé 3 dní premnna ďakujem ešte raz krásne ❤️😊
Dajte si robiť odber krvi na železo, mne černajú náušnice na tom mieste, kde sa dotýkajú ucha. A tiež to nie je bižu a robia mi to všetky náušnice z toho žltého zlata. Z bieleho zlata sa to nerobí. Aj predavačka v zlatíctve sa ma pýtala na prvé, že či kojím... a ja áno... no a sme doma
Zaujímavé ale je, že náhrdelník zo zlata, dosť hrubý, mi nerobí tento problém.
Ahoj že vraj je vtedy prekysleny organizmus..mne cernali prstene teraz už nie.. daj sa vyšetriť
Alergia na kov
A bola som aj v zlatníctve, že to môže byť z jedla / stresu a mám už aj obrúčku a niekedy mi to fakt scerneje keď sa zľaknem, zjem mäso alebo idem na nákup
Ja som skôr počula že to môže byť aj niečo nebezpečné, nie tehotenstvo. Poznám pani ktorej tak z retiazky scernal celý krk a ledva ju zachránili.