Ahojte dievčatá.
Už skoro týždeň sa v noci budím na hlad. Ale tak strašný, že nemôžem zaspať, úplne mám kŕče v bruchu. V stravovaní som nič nezmenila. Večeriam cca o 18:00, zaspávam o 20:00-21:00 s malou. Okolo tretej sa zobudim a kvoli hladu som castokrat hore az do rana.
Ma niekto nieco podobne? Neviete co moze byt pricinou??
Vdaka
Mna ked taketo hlady chytali tak som vela vody pila. To mi pomohlo prestat na to mysliet. Lebo je fakt, ze niekedy som sa zobudila a vsetko co by som nasla by som zjedla.
@kaki3 skusim to s tou vodou, lebo presne ja by som neostala pri pohari mlieka...
@simsalabim uf.. zlcnik,? s nim som nikdy nemala problemy, ale po porode sa citim ako súca do šrotu, tak ktovie 😅
Ked spominas porod - mozno ked kojis, aj to moze sposobovat hlad - zvysenr naroky na energiu.
K hladu sa neviem vyjadriť, ale chodíš strašne skoro spať. Ak zaspíš o 20:00, tak jasné, že o 3 už si hore a úplne vyspatá. Takže to, že sa zobudíš a nevieš potom zaspať, nemusí byť nevyhnutne z hladu.
ak kojíš, možno treba pridať viac bielkovín. Ale tým to nebude. Ja som mala presne toto. AŽ keď som sa ODČERVILA, potom to prestalo. Inak, ľudia by sa mali odčervovať aspoň 1x do roka. Predpíše obvod.lekár VERMOX, treba si to pýtať (máš to na 3 dni). Do mlieka ide minimum. Odčervovala som sa tiež pri kojení. Inak v Španielsku sú tieto tabletky úplne voľne dostupné, ako u nás Paralen 🙂
To je 7 hodín spánku 😁 telo si myslí že je ráno, choď spať a večerať neskôr, alebo si daj o 3 tej raňajky 🙂
Niekde som citala, ze zlcnik sa tak moze prejavovat.