Prosím vás, z čoho môžem mať takéto nafuknute brucho ako tehotná ???
Už dlhšie cvičím a brucho mi nechudne ale sa ešte aj stále nafukuje...
Neviem si s tým rady ...
Prip.skusit vysetrit diastazu
Velka cysta? Usg ti robili? Mas aj nejake traviace tazkosti?
@certi neviem o tom
@login1234 hmmm ..mam 2 roky po pôrode tak by to možno aj mohlo byť
@simsalabim nič mi nikto nerobil, nebola som s tým nikde ešte....ale už mi to prerastá cez hlavu lebo cvicim chcem vidiet výsledky a brucho ako tehotná furt
@simsalabim občas ma páli záha,..skúsim si odsledovať že z čoho, inakšie mi nič nie je
Ahoj, mam presne tento isty problem, bola som s tym na gastre, kde mi zistili celiakiu a alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. Mozno to bude aj tvoj pripad. Je to hrozne, ked vyzera zena ako tehotna, stale to maskujem oblecenim a ani dodrziavanie bezlepkovej diety mi zazraky neprinieslo 🤔
Kup si drveny pestrec mariansky a kazde rano na lacno polievkovu lyzicu a zapi poriadne vodou. Toto 8tyzdnov. Uvidis aj nafukovat ta prestane.
.
@verka1818 och nestraš 😏 to musim ist najskor k obvodnej ? A ona ma odporuči?
@nwnw v lekarni zoženiem ? ... kiežby to pomohlo
Ak môžem odporučiť, najprv si prečítajte https://www.zdravapecen.sk/pestrec-mariansky-ni...
@vikes a máš s tým skúsenosti?
S pestrecom áno, je to veľmi dobré na prečistenie pečene aj na žlčník, ale chcem skúsiť aj uvedenú kombináciu.
@vikes takže to stoji za tu cenu? ... a pomohlo s nafuknutym bruškom? ...
Teraz mi.aj napadlo že mi.mama niekedy dávno spominala že kmín je na nadúvanie
Na tvojom mieste sa dam vysetrit lekarom, aby si len neskusala vsetko mozne aj nemozne... nech vies pricinu. Lebo ak je to cysta ci diastaza, na tu ti pestrec nepomoze.
To je zazrak, ako niektori ludia hned vedia podla fotky diagnozu a co na to pomoze.
Aj v online lekarnach
Takto, pestrec mariánsky je dobrý v rámci očistnej kúry, ale pokiaľ máte doposiaľ nezistený zdravotný problém, tak vám to vôbec nemusí pomôcť.
Pestrec je prospešný a je súčasťou liekov hlavne pri ochoreniach pečene...
Pri nafukovaní je vhodné sa dať vyšetriť gastroenterológom
Z platených dostupných vyšetrení, je potrebné vylúčiť SIBO, ideálne však aj IMO. Tu je dominantný príznak práve nafukovanie
ako dopadla autorka? by ma zaujimalo.
nemas celiakiu?