Prečo mám nafúknuté brucho?

3. aug 2022

Prosím vás, z čoho môžem mať takéto nafuknute brucho ako tehotná ???
Už dlhšie cvičím a brucho mi nechudne ale sa ešte aj stále nafukuje...
Neviem si s tým rady ...

certi
3. aug 2022

nemas celiakiu?

login1234
3. aug 2022

Prip.skusit vysetrit diastazu

simsalabim
3. aug 2022

Velka cysta? Usg ti robili? Mas aj nejake traviace tazkosti?

autor
3. aug 2022

@certi neviem o tom

@login1234 hmmm ..mam 2 roky po pôrode tak by to možno aj mohlo byť

@simsalabim nič mi nikto nerobil, nebola som s tým nikde ešte....ale už mi to prerastá cez hlavu lebo cvicim chcem vidiet výsledky a brucho ako tehotná furt

autor
3. aug 2022

@simsalabim občas ma páli záha,..skúsim si odsledovať že z čoho, inakšie mi nič nie je

verka1818
3. aug 2022

Ahoj, mam presne tento isty problem, bola som s tym na gastre, kde mi zistili celiakiu a alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka. Mozno to bude aj tvoj pripad. Je to hrozne, ked vyzera zena ako tehotna, stale to maskujem oblecenim a ani dodrziavanie bezlepkovej diety mi zazraky neprinieslo 🤔

nwnw
3. aug 2022

Kup si drveny pestrec mariansky a kazde rano na lacno polievkovu lyzicu a zapi poriadne vodou. Toto 8tyzdnov. Uvidis aj nafukovat ta prestane.

bublinka1426
3. aug 2022

.

autor
4. aug 2022

@verka1818 och nestraš 😏 to musim ist najskor k obvodnej ? A ona ma odporuči?

autor
4. aug 2022

@nwnw v lekarni zoženiem ? ... kiežby to pomohlo

vikes
4. aug 2022

Ak môžem odporučiť, najprv si prečítajte https://www.zdravapecen.sk/pestrec-mariansky-ni...

autor
4. aug 2022

@vikes a máš s tým skúsenosti?

vikes
4. aug 2022

S pestrecom áno, je to veľmi dobré na prečistenie pečene aj na žlčník, ale chcem skúsiť aj uvedenú kombináciu.

autor
4. aug 2022

@vikes takže to stoji za tu cenu? ... a pomohlo s nafuknutym bruškom? ...
Teraz mi.aj napadlo že mi.mama niekedy dávno spominala že kmín je na nadúvanie

simsalabim
4. aug 2022

Na tvojom mieste sa dam vysetrit lekarom, aby si len neskusala vsetko mozne aj nemozne... nech vies pricinu. Lebo ak je to cysta ci diastaza, na tu ti pestrec nepomoze.

tribratri
4. aug 2022

To je zazrak, ako niektori ludia hned vedia podla fotky diagnozu a co na to pomoze.

nwnw
4. aug 2022

Aj v online lekarnach

vikes
4. aug 2022

Takto, pestrec mariánsky je dobrý v rámci očistnej kúry, ale pokiaľ máte doposiaľ nezistený zdravotný problém, tak vám to vôbec nemusí pomôcť.

betina13
4. sep 2022

Pestrec je prospešný a je súčasťou liekov hlavne pri ochoreniach pečene...
Pri nafukovaní je vhodné sa dať vyšetriť gastroenterológom
Z platených dostupných vyšetrení, je potrebné vylúčiť SIBO, ideálne však aj IMO. Tu je dominantný príznak práve nafukovanie

bublinka1426
4. sep 2022

ako dopadla autorka? by ma zaujimalo.