ahojte pri cviceni hlavne ked robim drepy ma boly prave koleno neviete mi poradit preco?
kludne to moze byt len pretazenie. ak si necvicila a zacala si, koleno bolo jednostranne zatazovane, nespravnatechnika, vyssia vaha. a teda moze to byt aj problem s opotrebenim, ci ina porucha.
drepy mozu velmi zatazovat kolena.
neviem ako velmi ta to boli,a le ak to vyprovokovalo len cvicenie a da sa s tym fungovat, dopraj kolenu kludovy rezim a pripadne len velmi lahke cviky - skor na rozhybanie a to posediacky. ak to je velmi, tak k dr.
@majamat dakujem za radu aj som si mislela ze nespravna technika ale da sa to vidrzat
A najprv sa rozcvič, pokrúť kolenami a tak. Časom ťa nebude nič bolieť.
@bundicka223 môže to byť zlým dýchaním...veľa ľudí nevie dýchať ...treba si fakt naštudovať aj úplne banálne veci 😂viem o čom hovorím
Ono ide aj o to ako tie drepy robíš. Veľakrát keď sa nerobia správne tak sú takéto bolesti, aj mňa to bolelo, ale už som na to došla, tréner mi ukázal čo a jak a už nemám problém 🙂
@39zlatusik
Wau ta gramatika ti nejde.
@39zlatusikna bolia obe kolena ale pre to lebo mám artrozu jabĺčka ....ale môže to byť zmenou váhy napríklad,zlým cvičením,presilenim,všetko možné