Ahojte :(
Už cca 5 dni cítim všetko ako "plesnivé " . Ako keby mi smrdi aj oblečenie oprate, voňavky a všetko. Tak isto aj jedlo ,ako keby mám všetko pokazené a občas mám taký pocit aj v ústach ako takú plesnivu.
Ostatní to necítia, ani z oblečenia ani z jedla .
Neviete náhodou čo to môže znamenať?
Za každú odpoveď ďakujem
Neberieš nejaké nove lieky, vitamíny, antidepresiva?
@ivaa_ premnozene kvasinky? Existuje taky domaci test, ze pustis sliny do pohara s vodou. Raz som to mala a ja by som prirovanala, ze mi vsetko chutilo ako divne mlieko (este aj pivo mi chutilo po mlieku) ... Neviem si uplne predstavit chut plesne, ale mohlo by to byt zhruba podobne.
@babovka2321 a aký ma byt výsledok? DAKUJEM !!! Vyskúšam
@ivaa_ https://casprezeny.pluska.sk/zdrava-a-stihla/kv... napriklad aj tu na konci clanku to je popisane, ale treba skusat idealne rano.
@ivaa_ ahoj, cítim presne to iste. Občas silnejšie občas slabšie. Začala som však brat iný vitamín C a tiež iné D cko ako doteraz. Trvá mi to tiež cca týždeň. Od včera som vitamíny vysadila, ale stále mam pachuť. Tak ešte počkám a uvidím. Inak idem v piatok na gastro, tak uvidim co mi povedia
Aj ja sa pripajam k moznosti covid (podobna skusenost v rodine).
@elisaelisaday @ivaa covid sme prekonali, sú to cca 3 mesiace. Nik iný z domácnosti nemá žiadne príznaky, dcéra sa bola včera dokonca testovať. Je negatívna. Volala som dokonca so svojou obvodnou Dr. vraj môže byť post covid