Prečistenie čriev - nafukovanie

laurikasarinkaq
7. jún 2022

Čo pomaha na prečistenie čriev ? Dosť mám nafúknuté brucho poslednú dobu a poradili mi že si mám prečistiť črevá ale neviem čím , čo je na to vhodné? Ďakujem za rady ❤️

viestta
7. jún 2022

Vláknina a probiotika. Vláknina v strave (ovocie, zelenina, celozrnné pečivo a vločky), probiotika v tabletkách doplniť živými mliečnymi kultúrami z mliečnych výrobkov.

roja01
7. jún 2022

@laurikasarinkaq, ja by som si kazde rano na ranajky dala ovsene vlocky zaliate vlaznou vodou a k tomu jedno nastruhane jablko. Chvilku nechat nabobtnat. Ak by sa dalo, este by som pridala 3 pol.lyzice iba cerstvo pomletych lanovych semienok. Po mesiaci kazdodenneho uzivania sa urcite dostavia vysledky.

marianarem
7. jún 2022

@laurikasarinkaq Chlorela.

veselo_neveselo
7. jún 2022

vyrad mliecne a masove vyrobky a hned ti bude lepsie 🙂 Pridaj lanove semiacka, ovsene vlocky, aspon dvojo ovocia za den, a bude ti vyborne. Teda pokial ti inak nic nieje. Ak mas nejake alergie, intolerancie atd tak sa zariad podla toho, co ti robi zle.

savanna
7. jún 2022

Ja by som skor asi riesila zistenie priciny ako precistenie. Ak ide o nejaku intoleranciu, alergiu, nafukovanie sposobene zapchou, tam precistenie nepomoze, jedine odstranenie priciny, resp. vyhnutie sa problemovym potravinam.